28 / 04 / 2024

Green Park Hotels Turizm Fuarı'nda Kartepe dekoruyla yer aldı!

Green Park Hotels Turizm Fuarı'nda Kartepe dekoruyla yer aldı!

The Green Park Hotels & Resorts; 24-27 Ocak 2013 tarihleri arasında TÜYAP’ta gerçekleştirilen 17. Emitt Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı’nda kış turizmini yansıtan Kartepe dekoruyla yer aldı



The Green Park standı fuar katılımcılarının ve ziyaretçilerin ilgi odağı oldu. Özellikle Valiler, Belediye Başkanları ve İl Turizm Müdürleri The Green Park Yönetim Kurulu Başkanı Adil Üstündağ’a nezaket ziyaretinde bulundular. Green Park çalışanları standı ziyaret eden protokol davetlilerine yoğun ilgi ve alaka gösterdiler. 


The Green Park Hotels & Resorts Satış ve Pazarlama kadrosu, ulusal ve uluslararası ziyaretçiye var olan toplantı ve kongre otelleri hakkında bilgi verdi.  Turizm sektöründe çevreci özelliği ve konsept otelciliğiyle ilgili önemli çalışmalarını da aktarma imkanı bulan The Green Park ailesi, Ankara’da inşaatı başlayan 260 odalı oteli ile İstanbul-Airport, Antalya-Gazipaşa, İzmir-Konak, Gaziantep-Zeugma, Kocaeli-Maşukiye, İstanbul-Eyüp Pierre Loti ve Bitlis-Tatvan’da ki arsalarının proje çalışmalarına başlanıldığını ve           2013-2015 yılı sonuna kadar hizmete sunulacağı konusunda detaylı bir anlatım gerçekleştirdi. 

 

Büyüyen ve kurumsal yapısıyla Green Park Oteller zinciri, hedefini ve hayallerini hep üst seviyede tutmuştur. Yeni yatırımları ile önümüzdeki 2015 yılı sonuna kadar gruba 8 otel daha kazandırmayı ve yerli bir zincir olarak daha da büyümeyi planlamıştır. 



Geri Dön