30 / 04 / 2024

Green Village projesinde 36 ay 0 faiz, kişiye özel ödeme planı! Eylül kampanyası!

Green Village projesinde 36 ay 0 faiz, kişiye özel ödeme planı! Eylül kampanyası!

Firma: Burçkale Yapı

Proje: Green Village

Green Village projesinde yer alan daireler için Eylül kampanyası uygulanıyor. Buna göre 36 ay faizsiz vadelendirme, peşinde yüzde 10 indirim ya da kişiye özel ödeme planı oluşturuluyor.



Green Village projesi,  Burçkale Yapı  tarafından inşa ediliyor. Burçkale Yapı  Green Village  projesi, Şile'de inşa ediliyor. 


Burçkale Yapı Green Village projesinde yer alan dairelerin alanları 130 metrekareden başlangıç gösteriyor ve 140 metrekareye kadar çıkıyor.


Burçkale Yapı Green Village projesinde toplam 76 daire yer alıyor. Burçkale Yapı Green Village Evleri'nde daireler 4+1 teras ve bahçe dublekslerinden oluşuyor. 


Yarısından fazlasında satışların yapıldığı Burçkale Yapı Green Village satış fiyatları ise 249 bin liradan başlangıç gösteriyor. 


Burçkale Yapı Green Village projesinin toplam oturum alanı 1.947 metrekare olarak belirlendi. 


Green Village projesinde 36 ay 0 faiz, kişiye özel ödeme planı! Eylül kampanyası!


Projede; 

Organik tarım alanı, 

Mini çiftlik, 

Kovboy Kasabası, 

Resim Atölyesi, 

Fotoğrafçılık Kulübü, 

Tırmanma duvarı, 

Kütüphane, 

Dvd Kulüp ve ücretsiz yaz okulu bulunuyor. 


Burçkale Yapı Green Village projesinde Eylül'e özel bir kampanya da uygulanıyor. Peşin alımlarda yüzde 10 indirim yapılıyor. Ayrıca banka kredisi kullanılmadan 36 ay faizsiz taksit uygulanıyor. Bunun yanı sıra vadeli alımlarda kişiye özel ödeme planları da söz konusu.


Burçkale Yapı Green Village projesinin toplam arsa alanı 17 bin 727 metrekare, yeşil alanı ise 15 bin 280 metrekare. Burçkale Yapı Green Village teslim tarihi Mayıs 2016 olarak belirlendi. 


Burçkale Yapı Green Village adres bilgileri : Ahmetli Köyü, Balkaya Cad. No:63 Şile -  İstanbul  (Yeni açılan otoban yolu üzerinde)


Burçkale Yapı Green Village iletişim bilgileri

Tel: 0 (533) 061 68 71

Web: www.greenvillagesile.com

Kübra GENÇ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön