04 / 05 / 2024

Greenlife Residence iletişim! Ekim'de teslim!

Greenlife Residence iletişim! Ekim'de teslim!

Firma: Kar Yapı ve Kulhan İnşaat

Proje: Greenlife Residence

Greenlife Residence iletişim için 0216 482 04 04 telefon numarasını arayarak, projenin satış ofisine ulaşabilirsiniz. Greenlife Residence Kurtköy projesinde konutlar bu yılın Ekim ayında teslim ediliyor...




İstanbul'un Anadolu yakasında Kurtköy ilçesinde inşa ediliyor olan  Greenlife Residence  projesi  Kar Yapı ve Kulhan İnşaat  işbirliğiyle hayata geçiriliyor. Greenlife Residence iletişim bilgisinden önce projeden bahsedelim.


9 katlı olarak inşa ediliyor olan Kurtköy Greenlife Residence projesi 2 blok halinde yükseliyor. Greenlife Residence Kurtköy projesinde konutların ödemeleri banka kredisi kullanılarak veya firma bünyesinde vadeli olarak yapılıyor.


Greenlife Residence iletişim için 0216 482 04 04 numaralı telefonu arayarak, Greenlife Residence Kurtköy projesinin satış ofisine ulaşabilirsiniz. Greenlife Residence projesinde teslimler bu yılın Ekim ayında yapılıyor.


Greenlife Residence Kurtköy projesinin toplam inşaat alanı 5 bin 348 metrekare olarak belirlendi. Greenlife Residence Kurtköy projesinde stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daireler bulunuyor.


Greenlife Residence Kurtköy projesinde yüzme havuzu, sauna, buhar odası, fitness center, spor alanları, çocuk oyun alanları, anfi, dinlenme alanları, kapalı otopark, yürüyüş parkurları gibi sosyal imkanlar mevcut.



Greenlife Residence nerede?

Greenlife Residence adres : Yenişehir Mah. Cumhuriyet Bulvarı. Petek Sk. No: 12/2 Kurtköy / İSTANBUL 



Greenlife Residence iletişim

Tel:  0216 482 04 04 

Web Adresi: www.greenliferesidence.com


projeye sor



Geri Dön