03 / 05 / 2024

GROHE 'den banyolarını yenilemek isteyenlere özel kampanya!

GROHE 'den banyolarını yenilemek isteyenlere özel kampanya!

1.106 TL değerindeki armatür seti, kısa bir süre için KDV dahil sadece 599 TL. Dünyanın bir numaralı armatür üreticisi GROHE, banyolarını yenilemek isteyenlere çok özel bir fırsat sunuyor



Modern tasarımları, teknolojik özellikleri ve kalitesiyle adından söz ettiren GROHE, 1 Eylül-31 Aralık 2011 tarihleri arasında geçerli olacak kampanyası ile henüz marka ile tanışmamış olanlar için büyük bir avantaj yaratıyor.

Kampanya için oluşturulan özel set, Eurosmart Cosmopolitan lavabo bataryası, Grohterm 1000 termostatik batarya ve Tempesta iki fonksiyonlu sürgülü üst takımdan oluşuyor. Su tasarrufu sağlayan tek kumandalı lavabo bataryası, su sıcaklığını sabitleyerek güvenli bir kullanım sunan termostatik batarya ve isteğe göre iki farklı akış sağlayan duş setinden oluşan set, KDV dahil 599 TL olarak sunuluyor. Üstelik İş Bankası Maksimum Kart sahiplerine peşin fiyatına 12 taksit imkanı bulunuyor.

GROHE termostatik bataryalar 33-37 °C arasında değişen ideal banyo suyu sıcaklığını kendi beğeninize göre ayarlamanıza imkan tanıyor. Dünyanın en hassas termometresi olan cildiniz ile test edilen GROHE termostatik bataryalar, GROHE TurboStat ® teknolojisi ile su basıncındaki ani değişikliklere karşı iki kat daha hızlı tepki veriyor. Böylece arzu edilen su sıcaklığına saniyenin üçte biri zamanda ulaşılabiliyor ve su sıcaklığı, duş boyunca aynı şekilde muhafaza ediliyor.

Sadece GROHE satış noktalarında geçerli olacak bu özel kampanya stoklarla sınırlı. Bu fırsatı sakın kaçırmayın.


Geri Dön