02 / 05 / 2024

Grohe, doğaya saygılı ürünler tasarlıyor!

Grohe, doğaya saygılı ürünler tasarlıyor!

Grohe WaterCare ile  doğal kaynakların korunmasına yönelik taahhüdünü ortaya koyuyor



Dünyanın lider armatür ve sıhhi tesisat malzemeleri üreticisi Grohe, Grohe WaterCare ile doğal kaynakların korunmasına yönelik taahhüdünü ortaya koyuyor.

Grohe WaterCare ile  doğal kaynakların korunmasına yönelik taahhüdünü ortaya koyuyor. Bu söz ile su kaynaklarının verimli kullanımına yönelik ürünler tasarlayarak, yaşam kaynağımızın korunmasına katkıda bulunuyor. Banyo armatürleri, gömme rezervuarları ve mutfak armatürlerine uyguladığı teknolojiler, suyun ekonomik bir şekilde kullanılmasına olanak tanıyor. 

Grohe EcoJoy özelliği, su tasarrufu sağlayan teknolojidir. Grohe Ecojoy ürünün performans düzeyini düşürmeden ve tasarımını etkilemeden su akışının sınırlandırılmasını ve su tüketiminin azaltılmasını sağlıyor. Sonuç, daha az çevresel etki ve azalan maliyetler. Su tüketiminin azalması, mükemmel duş keyfi ya da lavabo bataryasındaki konforlu su sıcaklığını sağlamak için daha az suyun ısıtılması anlamına geliyor. Su tasarrufu beraberinde enerji tasarrufunu yaratırken her iki kaynak için ödenen rakamı da düşürüyor. 

Grohe termostatik bataryaları ve duş sistemlerinde bulunan EcoButton, suyun akış şiddetinin artırılıp azaltılmasını sağlayarak, su tasarrufu elde edilmesine yardımcı oluyor.

Grohe sadece ürünlerinde kullandığı  teknolojilerle değil, aynı zamanda üretim süreçlerinde de doğal kaynakların korunmasına yönelik hassasiyeti ile dikkat çekiyor. Ürünlerin tasarım ve geliştirme safhalarında kaynakların ekonomik olarak değerlendirilmesini gözeten Grohe, yüksek kalitede malzeme seçimi ve proses kullanımı ile uzun ömürlü ürünler yaratıyor. Ürünlerini, yıllarca sorunsuz kullanımı garanti etmek adına yaşam testlerine tabi tutan Grohe, bu sayede ürün değişimini minimuma indiriyor, zaman içinde atığı azaltıyor ve ham maddelerin kullanımını azaltabiliyor.


Geri Dön