29 / 04 / 2024

GROHE, En İyinin İyisi ödülünü 4 kez aldı!

GROHE, En İyinin İyisi ödülünü 4 kez aldı!

GROHE, en prestijli tasarım ödüllerinden Red Dotda En İyinin İyisi ödülünü son beş yıl içerisinde 4 kez alarak büyük bir başarıya imza attı.  Red dot best of the best ödülünü kendi kategorisinde GROHE aldı....



2011 yılında Red Dot jürisi 60 ülkeden 1.700 firmadan gelen 4.433 başvuruyu değerlendirdi.  Her ürün kategorisinde sadece bir ürüne verilen Red dot best of the best ödülünü kendi kategorisinde GROHE aldı. Dünyanın bir numaralı armatür üreticisi GROHE, daha önce 2007, 2009 ve 2010 yıllarında aldığı bu ödüle, 2011 yılında da GROHE Dijital ile layık görüldü. GROHE Dijital, banyoda dijital devrimin en başarılı örneği.  Lavabo bataryası, banyo/duş bataryası ve duş sistemini kumanda edebilen dijital teknoloji sayesinde kullanıcılar suya parmak uçları ile hareket verebiliyor. Kullanımı son derece kolay olan ürün sayesinde banyo konforu katlanıyor.

GROHE, kendi bünyesinde oluşturduğu ve uluslararası bir kariyere sahip tasarımcı Paul Flowersın başkanlığındaki bir tasarım ekibi ile bu başarılara imza atıyor. 40 yaşın altındaki yenilikçi ve yaratıcı tasarımcılara verilen 40 under 40 ödülüne de sahip olan Flowers, şirket bünyesindeki 13 kişilik ekibi ile birlikte ilham veren tasarım kavramları üretiyor.

GROHE bu yapısı ile armatür sektöründe trendleri de belirleyen bir marka olarak yerini korumaya devam ediyor.


Geri Dön