30 / 04 / 2024

Grup Atlantis Hobi Life 'ta krediye uygun: Minimum 144 bin TL!

Grup Atlantis Hobi Life 'ta krediye uygun: Minimum 144 bin TL!

Firma: Grup Atlantis

Proje: Hobi Life

İstanbul'un Kurtköy bölgesinde yer alan Hobi Life projesinin daireleri minimum 144 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Projede firma bünyesinde 2 yıla kadar vade avantajı yer alıyor...




A,B, C, D ve E olmak üzere 5 blok halinde tasarlanan  Hobi Life  projesi  Grup Atlantis  imzası ile yükseliyor.  56 tanesi 1+1 olmak üzere toplam 80 adet dairenin yer aldığı Hobi Life projesi 1+1, 1+1 dubleks ve 3+1 dubleks şeklinde daire alternatiflerinden meydana geliyor. 


Satış süreci devam eden Hobi Life Kurtköy projesinde 1 oda 1 salon daireler 144 bin liradan, 2 oda 1 salon daireler ise 408 bin liradan başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Projede yer alan villalar ise 370 bin lira ile 715 bin lira arasında değişen fiyatlarla satılıyor. 



Grup Atlantis Hobi Life ta krediye uygun: Minimum 144 bin TL!



Banka kredisi kullanarak daire alınabilen Kurtköy Hobi Life Evleri 'nde aynı zamanda firma bünyesindeki vade olanaklarından da yararlanılabiliyor. Bunun için tutarın yüzde 40'ı peşinat olarak ödendikten sonra kalan miktar firma bünyesinde 24 aya kadar faizsiz olarak taksitlendiriliyor. 


Viaport AVM'ye, Sabiha Gökçen Havalimanı ve de bir çok üniversiteye yakın mesafede yer alan  Kurtköy Hobi Life Evleri oyun parkı, yüzme havuzu, futbol sahası ve güvenlik gibi imkanları barındırıyor. 


Telefon: 0216 685 11 11

Web adresi: http://www.grupatlantis.com.tr/hobi-life/

Gülay ODABAŞI/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön