29 / 04 / 2024

G.Saray Seyrantepe Spor Kompleksi TT Arena'yı unuttu!

G.Saray Seyrantepe Spor Kompleksi TT Arena'yı unuttu!

Galatasaray yönetimi, camianın içinde bulunduğu kaos ortamında yaşadığı sorunların şokunu üzerinden atamazken Ali Sami Yen Spor Kompleksi konusunda Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü ile yapılması gereken protokolü de unuttu



Seyrantepe Spor Kompleksi TT Arena'ya havadan bakmak için tıklayın!

Gençlik ve Spor Genel Müdürü Yunus Akgül, Sarı Kırmızılı kulübün mali genel kurulu öncesinde G.Saraylı yöneticiler Ali Haşhaş ve Işın Çelebi ilegörüşmelerde bulunduklarını, stadın kiralanmasının imza aşamasına geldiğini belirterek, "Ancak yaşanan olaylardan sonra hiçbir G.Saraylı yönetici gelip kapımızı çalmadı. Biz her konuda anlaşmıştık ama G.Saray'da yaşanan sıkıntılar nedeniyle kimsenin gelmediğini düşünüyorum. Şu aşamada stat halen bizim ve G.Saray Kulübü de imza atılmadığı için oynadığı her karşılaşma başına il müdürlüğüne para veriyor" diye konuştu.

KULÜBÜ SATIN ALAMAZLAR

G.Saray İkinci Başkanı Işın Çelebi, NTVSpor Radyo'ya yaptığı açıklamada "Mali kongrede şiddet ve hukuksuzluk vardı. 'Beyaz G. Saraylılar' söylemim siyaset yapan üyeler tarafından, bilinçli olarak çarpıtıldı. G.Saray 12 bin üyesiyle yönetilmeli. 100 elitin arasında G.Saray yönetimleri belirlenmeme'. Yani '100 imparator ve diğerleri' olmamalı. G.Saray'ı bekleyen bir tehlike var. Kulüp birleşmeyle beraber Sportif AŞ'nin yüzde 80'ine sahip oldu yani 12 bin üye bu şirketin sahibi. Bu hisseler, 2-3 üyede toplanma malı. 12 bin üye dışarıda kalsın, 5-10 adam parası var diye G.Saray'ı satın alsın. Böyle bir şeye, G.Saray'ın tarihi ve geleceği müsade etmez. Birlik ve beraberliğe ihtiyaç i var. Demokrasi 'kaotik ortam'değildir. Demokraside hukuksuzluğa yer Işın Çelebi     yoktur. Benim için en önemlisi, G.Saray'ın akil adamlarının bir araya gelip, bütünlüğü geri getirmesidir" diye konuştu.

Dürüst 'Yokum' dedi

Başkan adayı Ünal Aysal'ın seçimdeki en büyük kozu olan Ali Dürüst'ün, ikinci başkanlık konusunda duyduğu rahatsızlık nedeniyle kongreye girmeyeceği öğrenildi.

Cumhuriyet Gazetesi


Geri Dön