04 / 05 / 2024

Güba Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güba Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güba Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi, Osman Bahri Güveli, Şakir Bahadır ve Aziz Güveli ortaklığıyla 1 milyon sermaye ile 10 Haziran'da Kağıthane'de kuruldu.



Güba Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi, Osman Bahri Güveli, Şakir Bahadır ve Aziz Güveli ortaklığıyla 1 milyon sermaye ile 10 Haziran'da Kağıthane'de kuruldu.

Güba Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi 10 Haziran'da Kağıthane'de kuruldu.

Güba Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1- Her türlü inşaat, taahhüt, müteahhitlik, mühendislik ve mimarlık hizmetleriyle resmi ve özel inşaatlar yapmak. 2- Konusuyla ilgili mühendislik, mimarlık, müşavirlik ve kontrollük hizmetleri yapmak ve tüm inşaat malzemeleri alımı, satımı, toptan ticaretini yapmak. 3- Şirket konusuyla ilgili her türlü mobilya imalatı yapmak, piyasadan mamul, yarı mamul, ve de mobilya aksesuarları alıp, dekorasyon mimari uygulamaları yapmak ve yaptırmak. Mobilya ile ilgili tüm orman ürünlerinin alım, ithalat, ihracat ve satışının yapılması. 4- Projeler yapmak, yaptırmak, proje yapımı taahhütlerinde bulunmak, dekorasyon hizmetleri vermek. 5- Şirket ahşap, yarı ahşap, betonarme, toplu konut, özel konut ve devlet inşaatları yapabilir. 6- Kat karşılığı mesken ve işyerlerinin inşaatını yapmak, sözleşmeler yapmak, mesken ve işyerlerinin tadilat ve montaj işlemlerinin yapılması. 7- Şirket kat karşılığı mesken ve işyerlerinin kendi adına yapmış olduğu inşaatların pazarlamasını yapmak. 8- Şirket konusuyla ilgili her türlü mümessillikler almak, ithalat, ihracat ve dahili ticaret yapmak. 9- Şirket dahili ticarette her çeşit tekstil ürünlerinin imalat, alım, satımı ve dahil, ticareti ile birlikte mağaza zincirleri kurmak, işletmek veya işlettirmek. 10-Şirket, restoran, otel, cafeterya ve çeşitli gıda maddeleri imali, alış, satışını yapmak ve turizm işletmeciliği yapmak. 11-Şirket konusuyla ilgili işlerin gerçekleşmesi için yerli ve yabancı şirket ve şahıslarla geçici veya devamlı iş yapabilir. Kurulmuş veya kurulacak şirketlere ortak olabilir. Bankalar mevzuatında cari her türlü krediden istifade edebilir, ipotek verebilir, ve her türlü ipotek kabul edebilir. 12-Şirket konusuyla ilgili faaliyetler için faydalı ve lüzumlu olan yurt içi ve yurt dışı izin, ruhsatname, ihtira beratı, alameti farika, lisans imtiyaz, marka, model, ticaret ünvanı ve know-how gibi gayri maddi hakları kısmen ya da tamamen satın almak, kiralamak, kullanmak, satmak, kiraya vermek, üzerinde ihtiva ve rehin hakları tanımak gibi benzeri hukuki tasarruflarda bulunmak. 13-Şirket konusuyla ilgili her türlü taşınabilir veya taşınamaz mallar ve  gayrimenkuller satın alabilir, inşaat işlerini yapabilir,yaptırabilir veya kiraya verebilir, satabilir. Bunlarla doğmuş her türlü hakları iktisap edebilir. Gayrimenkuller üzerinden başkalarına ipotek verebilir veya  üçüncü şahıslardan ipotek kabul edebilir.  


Güba Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi  adres: Kağıthane, Çağlayan Mahallesi, Kağıthane Caddesi, Cihanşah Sokak, No.2 



Geri Dön