18 / 05 / 2024

Osman Bahri Güveli

Osman Bahri Güveli

Güba Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi, Osman Bahri Güveli, Şakir Bahadır ve Aziz Güveli ortaklığıyla 1 milyon sermaye ile 10 Haziran'da Kağıthane'de kuruldu.

Güngören Gençosman Mahallesi 1/1000 ölçekli plan notu değişikliği askıya çıkarıldı!

İstanbul ili, Güngören ilçesi, Gençosman Mahallesi 337 Ada 1 Parsel, 347 Ada 1 Parsel İle Bir Kısım Tescil Dışı Alana İlişkin Askı İtirazı Kapsamında Yapılan 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Plan Notu Değişikliği askıya çıkarıldı.

Prof. Dr. Osman Bektaş'tan Doğu Anadolu uyarısı: Stres artışının göstergesi!

Hakkari'de geçtiğimiz günlerde peş peşe meydana gelen depremler tedirginlik yarattı. Jeoloji Mühendisi Prof. Dr. Osman Bektaş, bölge için açıklama yaptı ve stres artışına dikkat çekti. 

Veo Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Veo Yapı Anonim Şirketi Beykoz'da 5 milyon TL sermaye bedeli ile Öncü Güvenlik Sistemleri Anonim Şirketi ve Güveli Mimarlık İnşaat Dekorasyon Sanayi ortaklığında kuruldu. 

Güngören Gençosman Mahallesi 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıya çıkarıldı!

İstanbul İli, Güngören İlçesi, Gençosman Mahallesi 337 Ada 1 Parsel, 347 Ada 1 Parsel İle Bir Kısım Tescil Dışı Alana İlişkin 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Güngören Gençosman'daki rezerv alanın imar planı değişikliği askıda!

Güngören İlçesi, Gençosman Mahallesi, 560 Ada, 3 Parseli Kapsayan Rezerv Alana İlişkin 1/5000 ölçekli Nazım ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Güngören Genç Osman Kentsel Dönüşüm Projesi'nin temeli atıldı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Güngören Genç Osman Kentsel Dönüşüm Temel Atma Töreni’nde önemli açıklamalar yaptı. Bakan Murat Kurum, “222 milyon lira bedelle hayata geçirdiğimiz konutlarımız, Güngören’e, ülkemize ve milletimize hayırlı uğurlu olsun.” dedi.

Yabancıya konut satışında yeni rekor geliyor!

Rusya ve Ukrayna arasındaki savaş Türkiye’nin güveli liman olduğunu düşünen Rus ve Ukraynalılara yapılan konut satışlarında bu sene rekor kırılacağı öngörülüyor.

Güngören Gençosman Mahallesi imar uygulaması askıya çıkarıldı!

İstanbul İli Güngören İlçesi Gençosman Mahallesinde 3194 Sayılı İmar Kanunu’nun 18. Maddesi Hükümlerince Hazırlanan İmar Uygulamasına İlişkin Askı Tutanağı yayınlandı.

Güngören Gençosman Mahallesi 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Güngören ilçesi, Gençosman Mahallesi, 11096, 11097, 11098 ve 11099 parsellere ilişkin 1/5000 ölçekli 22.09.2021 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Güngören Gençosman Mahallesi imar uygulaması askıda!

İstanbul İli Güngören İlçesi Gençosman Mahallesinde 3194 Sayılı İmar Kanunu’nun 18. Maddesi Hükümlerince Hazırlanan İmar Uygulamasına İlişkin Askı Tutanağı yayınlandı.

Güngören Gençosman Mahallesi 1/5000 ölçekli plan notu tadilatı askıda!

Güngören ilçesi, Gençosman Mahallesi, 11615, 11698 ve 3984 parsellerin bir kısmı ile tescil dışı alana ilişkin 1/5000 ölçekli 22.09.2021 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Osman Tokur, Panora GYO'dan istifa etti!

Panora GYO ve bağlı ortaklığı Panora İşletmecilik ve Ticaret A.Ş.'de Yönetim Kurulu üyesi olarak görev yapan Osman Tokur görevinden istifa etti.

Güngören Gençosman'da yapılacak konut projesine belediye meclisinden onay!

Güngören Belediyesi, önce Gençosman Mahallesi’nde bulunan 6 bin 402 metrekare büyüklüğe sahip arazinin imar planlarında değişiklik yaptı. Belediyenin bir konut projesi inşa etmeye ve müteahhitlik yapmaya hazırlandığı belirtildi.

Osman Bahri Güveli Haberi

Osman Bahri Güveli

Güba Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi, Osman Bahri Güveli, Şakir Bahadır ve Aziz Güveli ortaklığıyla 1 milyon sermaye ile 10 Haziran'da Kağıthane'de kuruldu.

Güba Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi 10 Haziran'da Kağıthane'de kuruldu.

Güba Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1- Her türlü inşaat, taahhüt, müteahhitlik, mühendislik ve mimarlık hizmetleriyle resmi ve özel inşaatlar yapmak. 2- Konusuyla ilgili mühendislik, mimarlık, müşavirlik ve kontrollük hizmetleri yapmak ve tüm inşaat malzemeleri alımı, satımı, toptan ticaretini yapmak. 3- Şirket konusuyla ilgili her türlü mobilya imalatı yapmak, piyasadan mamul, yarı mamul, ve de mobilya aksesuarları alıp, dekorasyon mimari uygulamaları yapmak ve yaptırmak. Mobilya ile ilgili tüm orman ürünlerinin alım, ithalat, ihracat ve satışının yapılması. 4- Projeler yapmak, yaptırmak, proje yapımı taahhütlerinde bulunmak, dekorasyon hizmetleri vermek....