28 / 04 / 2024

Gül İnşaat Rose Garden Gürpınar teslim tarihi! 200 bin liradan!

Gül İnşaat Rose Garden Gürpınar teslim tarihi! 200 bin liradan!

Firma: Gül İnşaat

Proje: Rose Garden Gürpınar

Gül İnşaat Rose Garden Gürpınar teslim tarihi bilgisi haberimizin içerisinde yer alıyor. Rose Garden Gürpınar projesinde daire fiyatları 200 bin lira ile 750 bin lira arasında değişiyor...




İstanbul'un Avrupa yakasında Beylikdüzü Gürpınar'da yükselen  Rose Garden Gürpınar  projesi  Gül İnşaat  tarafından hayata geçiriliyor. Gül İnşaat Rose Garden Gürpınar teslim tarihi bilgisinden önce projeden bahsedelim.


Rose Garden Gürpınar projesi 81 adet daire ve 18 adet dükkandan meydana geliyor. Rose Garden Gürpınar projesinde 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 3 oda 1 salon dubleks ve 6 oda 2 salon dubleks daire tipleri bulunuyor.


Rose Garden Gürpınar projesinde her daire için bir araçlık otopark alanı bulunuyor. Toplam inşaat alanı 18 bin metrekare olan Rose Garden Gürpınar projesi 6 bin metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor.



Gül İnşaat Rose Garden Gürpınar teslim tarihi!


Gül İnşaat Rose Garden Gürpınar teslim tarihi ne zaman sorusuna Ocak ayı sonu cevabı veriliyor. Rose Garden Gürpınar projesinde dairelerin fiyatları 200 bin liradan başlayarak, 750 bin liraya kadar çıkıyor.


Rose Garden Gürpınar projesinde ödemeler banka kredisi kullanılarak yapılıyor. Rose Garden Gürpınar projesinde sosyal tesis, cafe, restoran, spor alanları, fitness center, sauna gibi sosyal olanaklar mevcut.



Rose Garden Gürpınar nerede?

Rose Garden Gürpınar adres : Adnan Kahveci Bulvarı Atakent Cad. No:17  Gürpınar /Beylikdüzü - İSTANBUL


Telefon: 0(212) 855 20 75 

Web Adresi: www.rosegardengurpinar.com


projeye sor



Geri Dön