05 / 05 / 2024

Gül İnşaat'ın 212 gayrimenkulü yarın satışta!

Gül İnşaat'ın 212 gayrimenkulü yarın satışta!

2017 yılı içerisinde düzenlediği açık artırmalarda satışı onaylanan konut, ticari ve arsa satış tutarı 3 milyar TL’ye ulaşan Turyap 2018’in ilk gayrimenkul açık artırmasını yarın gerçekleştirecek. 



TURYAP tarafından yarın düzenlenecek olan açık artırma ile Gül İnşaatın mülkiyetinde yer alan 212 konut, villa, mağaza ve ticari birim satışa çıkarılıyor. 

 

Beylikdüzü, Büyükçekmece, Sefaköy, Ataköy ve Basın Ekspres bölgelerinde yer alan 10 farklı projedeki 212 gayrimenkulün açık artırmasında emlak takas sistemi ile ödeme, hemen tapu, hemen teslim, banka kredi desteği, yüzde 20 peşin 36 ay vadeli ödeme seçeneği ve sözleşme devir hakkı gibi çeşitli fırsatlar alıcılara sunulacak. 

 

Gül İnşaat'ın satışa sunduğu iş yerlerinin fiyatları 75 bin TL'den, konutların fiyatları ise 198 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Açık artırma ihalesine Türkiye’nin her ilinden katılma imkanı bulunuyor. 

 

Gül İnşaat'ın açık artırma ihalesi, Turyap aracılığı ile yarın saat 12:00'de gerçekleştirecek. Müzayede, Double Tree By Hilton'da yapılacak. İnternet üzerinden teklif vermek isteyenler açık artırmayı www.turyap.com.tr adresinden takip edebilecek.

 

Açık artırmayla satışa sunulan gayrimenkullerin bulunduğu projeler:

1- Kalekent
2- Vista Konakları
3- Nursan Konakları
4- Kübist
5- Beycity AVM
6- Pelikan Hill,
7- Ataköy Suit
8- Gülpark Suit
9- Sefaköy Özgür Rezidans
10- Gül Proje Express

 

 

Öznur YASLI / Emlakkulisi.com


Geri Dön