29 / 04 / 2024

Gül Yapı Gülpark Yaşam daire fiyatı!

Gül Yapı Gülpark Yaşam daire fiyatı!

Firma: Gül Yapı

Proje: Gül Park Yaşam

Toplam 35 bin metrekare alan üzerinde yaşama geçirilen Gül Yapı Gülpark Yaşam daire fiyatı tahmini olarak 1 ay sonra değişmesi planlıyor. Gül Yapı projesi olarak yükselen proje, 2 etaptan oluşuyor...



İçerisinde 564 adet daire ve 60 adet ticari birim bulunan Gül Yapı Gülpark Yaşam daire fiyatı dairenin tipi ve konumuna göre değişiyor. Projede satışlar devam ediyor. 


Dairelerin; stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon olarak dizayn edildiği  Gül Park Yaşam  projesi toplam 35 bin metrekare alana sahip.  


6 blok halinde inşa edilen Gül Yapı Gülpark Yaşam daire fiyatı tahmini olarak 1 ay sonra değişecek. Proje, İstanbul Avrupa yakası Beylikdüzü bölgesinde konumlanıyor. 


Gül Yapı Gülpark Yaşam daire fiyatı!


Beylikdüzü Gül Park Yaşam'ın sosyal alanları arasında; fitness center, sauna, açık-kapalı yüzme havuzu, buhar odası, basketbol ve voleybol sahaları, kids club, oyun odası, hamam ve otopark yer alıyor. 


Teslim tarihi 2015 yılı olarak belirlenen Gül Yapı Gülpark Yaşam daire fiyatı 159 bin TL'den başlıyor. Proje,  Gül Yapı  tarafından yaşama geçiriliyor. 


Telefon: 0212 852 04 04

Web adresi: http://gulparkyasam.com.tr/

Merve AKDOĞAN/Emlakkulisi.com 


projeye sor



Geri Dön