28 / 04 / 2024

Gülay Parlakkılıç 23 Nisan mesajı yayınladı!

Gülay Parlakkılıç 23 Nisan mesajı yayınladı!

Gülay Parlakkılıç 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınlayarak, geleceğimizin teminatı olan ve varlıkları ile hayatımıza neşe katan çocuklarımızın bayramını en içten dilekleri ile kutladı.



Kuyaş Satış, Pazarlama ve Reklam Müdürü Gülay Parlakkılıç’tan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlama Mesajı 


Kuyaş Satış, Pazarlama ve Reklam Müdürü Gülay Parlakkılıç 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınlayarak, geleceğimizin teminatı olan ve varlıkları ile hayatımıza neşe katan çocuklarımızın bayramını en içten dilekleri ile kutladı.


Parlakkılıç mesajında, “23 Nisan 1920 Ulusal Egemenliğimizin simgesi olan Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin Kuruluş gününü Mustafa Kemal Atatürk bir bayram olarak kabul ederek, çocuklara gösterdiği değeri ve önemi bir kez daha göstermiştir.


Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın, Cumhuriyet’imizin Kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün izinde, toplumumuzun her alanındaki ileri atılımlarına öncülük yapacak, kalpleri vatan ve millet sevgisiyle dolu, görev ve sorumluluklarına yürekten bağlı, düşünceli insanlar olarak yetişmesi en büyük dileğimizdir.

Kuyaş olarak bir çocuğun mutluluğunun dünyalara bedel olduğunu biliyoruz. Her 23 Nisan’da olduğu gibi bu 23 Nisan Çocuk Bayramında da 200 kimsesiz çocuğumuzu sevindirdik. Hep birlikte ziyaret ettiğimiz yuvamızdaki çocuklarımızın ve bebeklerimizin, kıyafet ve mama ihtiyaçlarını karşıladık. Bu yöndeki çalışmalarımızı geleneksel hale getirmeyi amaçlıyoruz.

Varlıklarıyla hayatımıza neşe katan çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı en içten duygularımla kutluyorum.” dedi. 




Geri Dön