13 / 05 / 2024

Gülay Parlakkılıç

Gülay Parlakkılıç

Gülay Parlakkılıç 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınlayarak, geleceğimizin teminatı olan ve varlıkları ile hayatımıza neşe katan çocuklarımızın bayramını en içten dilekleri ile kutladı.

Prof. Dr. Gülay Barbarosoğlu hangi alanlarda çalıştı? Arçelik’te hangi görevi yürütüyor?

Prof. Dr. Gülay Barbarosoğlu kimdir? Kaç yılında ve hangi üniversitede okudu? Hangi alanlarda çalıştı? Arçelik’te ne iş yapıyor? İşte Gülay Barbarosoğlu'nun hayatı...

Gülay Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gülay Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Betül Gül ve Sümeyye Gül ortaklığında kuruldu.

Gülay Otomotiv İnşaat Emlak Turizm Gıda Taşımacılık Ticaret Ve Limited Şirketi kuruldu!

Gülay Otomotiv İnşaat Emlak Turizm Gıda Taşımacılık Ticaret Ve Limited Şirketi Üsküdar’da 500 bin TL sermaye bedeli ile  Gürkan Murat Gül  ve Özkan Sultan Gül tarafından kuruldu.

Yılın gökdeleni ödülü Rönesans İnşaat'ın!

Rusya'nın St. Petersburg kentindeki Lakhta Center, Emporis Yılın Gökdeleni Ödülü’ne layık görüldü.

Emlak sektöründe görüntülü görüşme devri!

Görüntülü Etkileşim Platformu 11Sight’ın Türkiye Ülke Müdürü Ercan Gümüş, emlak sektörünün Türkiye’de bambaşka bir kimliğe büründüğünü belirtti...

G Desing Studio Mimarlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

G Desing Studio Mimarlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 20 bin TL TL sermaye bedeli ile Gülay Aygül tarafından kuruldu.

Maeen Gayrimenkul Turizm Tarım Gıda Hayvancılık Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu! 

Maeen Gayrimenkul Turizm Tarım Gıda Hayvancılık Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ramadan Mansi Alzahrani tarafından kuruldu.

TSKB GYO yönetim kurulu komiteleri görev dağılımı!

TSKB Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı yönetim kurulu komiteleri görev dağılımını yayınladı. İşte TSKB GYO yönetim kurulu komiteleri görev dağılımı...

Al Attal Gayrimenkul Turizm Tarım Gıda Hayvancılık Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Al Attal Gayrimenkul Turizm Tarım Gıda Hayvancılık Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Khalıd Alatal tarafından kuruldu. 

10 maddede kat malikleri kurulu kararlarının bağlayıcılığı!

Konut Siteleri Yönetimleri Danışmanı Nihat Dönmez Emlakkulisi.com okurları için "kat malikleri kurulu kararlarının bağlayıcılığı" konusunu kaleme aldı. İşte Dönmez'in o yazısı...

Akiş GYO, Gedik Yatırım'la likidite sağlayıcılık sözleşmesi imzalıyor!

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) likidite sağlayıcılık sözleşmesi yapılması hakkında açıklama yaptı.

Niz Yapı İnşaat Turizm Gıda Hayvancılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Niz Yapı İnşaat Turizm Gıda Hayvancılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mahmut Deniz tarafından kuruldu. 

Lili United Group Turizm Gıda Emlakçılık İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lili United Group Turizm Gıda Emlakçılık İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Shakeeb Masrı tarafından kuruldu. 

Gülay Parlakkılıç Haberi

Gülay Parlakkılıç

Kuyaş Satış, Pazarlama ve Reklam Müdürü Gülay Parlakkılıç’tan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlama Mesajı 


Kuyaş Satış, Pazarlama ve Reklam Müdürü Gülay Parlakkılıç 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınlayarak, geleceğimizin teminatı olan ve varlıkları ile hayatımıza neşe katan çocuklarımızın bayramını en içten dilekleri ile kutladı.


Parlakkılıç mesajında, “23 Nisan 1920 Ulusal Egemenliğimizin simgesi olan Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin Kuruluş gününü Mustafa Kemal Atatürk bir bayram olarak kabul ederek, çocuklara gösterdiği değeri ve önemi bir kez daha göstermiştir.


Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın, Cumhuriyet’imizin Kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün izinde, toplumumuzun her alanındaki ileri atılımlarına öncülük yapacak, kalpleri vatan ve millet sevgisiyle dolu, görev ve sorumluluklarına yürekten bağlı, düşünceli insanlar olarak yetişmesi en büyük dileğimizdir.

Kuyaş olarak bir çocuğun...