15 / 05 / 2024

Gülben Ergen: Bursa Modern masal gibi!

Gülben Ergen: Bursa Modern masal gibi!

Hafta sonu Bursa Modern Festival Meydanı"nda hayranlarına muhteşem bir müzik ziyafeti yaşatan Gülben Ergen, konser öncesinde konser alanının da içinde olduğu Bursa"nın en büyük konut projesi Bursa Modern"i ziyaret etti



Örnek ev ve proje satış ofisini inceleyen Ergen, göl manzaralı evlerden çok etkilendiğini belirtti ve œçok Avrupai bir proje olmuş, Bursa"da değil sanki Avrupa"da gibiyim dedi.

Bursa Modern'in örnek evlerinden birinde misafir edilen ve sahneye burada hazırlanan Gülben Ergen, Bursalılara keyifli saatler yaşattığı konseri öncesinde satış ofisine gelerek proje maketini inceledi. Sinpaş GYO İletişim ve Reklam Koordinatörü Barış Ekinci ile Bursa Modern sosyal tesisini ve proje sahasını gezen sanatçı, her biri göl manzaralı evlerden çok etkilendi. Bursa Modern"i çok beğenen Ergen, œçok Avrupai bir proje olmuş, Bursa"da değil sanki Avrupa"da gibiyim dedi.   Ergen, sahnede de konakladığı evi anlattı. œÖyle bir örnek ev yapmışlar ki içinde bebek beşiğinden, fırınında kekine kadar her şey var. Müthiş bir örnek ev hazırlamışlar diyen sanatçı, seyircilere kaç kişinin Bursa Modern"de oturduğunu sordu. Bursa Modern sakinlerine, œçok güzel bir yerde oturuyorsunuz. çok şanslısınız dedi. Sinpaş ve BKM'ye sanatseverlere bir konser alanı kazandırdıkları için teşekkür eden Ergen, bu ilk konserin bir başlangıç olduğunu, seneye yaz konser için tekrar geleceğini söyledi.

Sanatçı   Twitter"a da œAa bu evler masal gibi, nasıl güzel bir mimari, renkler, yerleşim şahanee... Küçük ama çook huzurlu örnek evdeyiz biraz dinlenip prova vee sahne diye yazdı.
Sabah Emlak


Geri Dön