29 / 04 / 2024

Gümüş altını tahtından etmeye geliyor! Gümüş fiyatlarında rekor göründü

Gümüş altını tahtından etmeye geliyor! Gümüş fiyatlarında rekor göründü

Gümüş yatırımcısına altından daha fazla kazanç sağlamaya başladı. Bu durum altına olan talebi azaltmaya başladı. Peki gümüş fiyatları yükselmeye devam edecek mi? Gümüş fiyatları ne olacak? 



Gümüş, tezgahlarda artık daha fazla yer kaplamaya başladı. Altından daha fazla kazanç sağlaması hem de, altından daha ucuz olmasıyle yatırımcıların yeni gözdesi haline geldi.  Peki gümüş fiyatları ne olacak? Yükselecek mi, düşecek mi?

SON 2 YILDA GÜMÜŞ, ALTINDAN DAHA ÇOK KAZANDIRDI!

Kuyumcu Ersin Çatalbaş AA mubarinine konuştu. Gümüşe talebin arttığını belirten Çatalbaş ''"Bizler vitrinlerimizi 2'ye böldük. Gümüşe altın kadar talep var. Özellikle son 2 yılda altından çok gümüş satılıyor. Müşteriler artık gümüşün alınıp satılan bir maden olduğunu öğrendi. Bunun yanında insanlar gümüşten kar elde edildiğini gördü. Özellik bu 2 yılda gümüş altından daha çok kazandırdı.'' ifadelerini kullandı. 

 Gümüş altını tahtından etmeye geliyor! Gümüş fiyatlarında rekor göründü

YATIRIMCILAR 1 KİLO GÜMÜŞ KÜLÇE ALIYOR!

Çatalbaş yatırımcılarınn artık altın alacağına 1 kiloluk 79 tane gümüş külçe aldığını söyledi. Gümüş son 2 yılda yüzde 100'ün üzerinde bir kazanç sağladı.

GÜMÜŞ FİYATLARI YÜKSELMEYE DEVAM EDECEK Mİ?

Kuyumcu Ersin Çatalbaş, gümş içn beyaz altın diyerek gümüşün yatırımcısına daha çok kazandıracağını belirti. Gümüşün gelecekte daha çok kar bırakacağını belirten Çatalbaş, altının en büyük rakibi olacağını belirtti.

Öte yandan Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, gümüş fiyatlarının bu sene rekor kıracağını belirterek, gümüşn gram fiyatının 25 lira seviyelerine kadar yükselmesini bekliyor. 

 Gümüş altını tahtından etmeye geliyor! Gümüş fiyatlarında rekor göründü

GÜMÜŞ ALIŞ SATIŞ FİYATI BUGÜN NE KADAR? 29 AĞUSTOS 2023 GÜMÜŞ FİYATLARI

29 Ağustos 2023 gümüş fiyatları yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Merkez Bankası faiz kararı sonrasında düşüşe geçen gümüş fiyatları yatırımcıların ve gümüş alıp satmak isteyenlerin odağında. Gümüşün ons fiyatı 24,29 dolardan değerleniyor. Gümüş alış fiyatı 20,60 lira, satış fiyatı ise 21,41 liradan değerleniyor.
 

Canlı altın fiyatları: Gram altın, çeyrek altın, Cumhuriyet altını ne kadar? 29 Ağustos 2023 altın fiyatları

1 doların geleceği seviye resmen belli oldu! Dolar borcu olanlar ne olduğunu şaşıracak! Son dakika dolar kuru

Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön