09 / 05 / 2024

Gümüş bozdurmak isteyene şok haber! Gümüşün fiyatı...

Gümüş bozdurmak isteyene şok haber! Gümüşün fiyatı...

Yatırımcılar ve meraklıları tarafından yakından takip edilen gümüş, yeni güne 12,81 liradan başlarken şu dakikalarda 12,50 liradan işlem görüyor. Gümüş fiyatları bugün güne rekor seviye ile başlarken akşam kapanışta büyük düşüş yaşadı...



Gümüş yeni haftanın üçüncü işlem gününe 12,81 seviyesinde başladı. Şu dakikalarda ise  gümüş 12,50 liradan satışa sunuluyor. Gümüşün satış fiyatı şu dakikalarda 12,50 alış fiyatı ise 12,15 lira. Gümüşün onsu ise 25,98 dolar seviyesinde işlem görüyor.  Yatırımcıların altından sonra en çok tercih ettiği emtia yatırım aracı olan gümüş son 5 yıllık verilerine göre 19 Aralık 2021 tarihinde 11,977 lira seviyesi ile rekora imza atarken, bugünkü 12,81 seviyesi ile tarihi rekorunu kırdı.

Şerife Şişoğlu/Emlakkulisi.com

Gümüş rekor üstüne rekor kırıyor! Yatırımcılar gözlerine inanamıyor!

Gümüş fiyatlarında son dakika: Gümüşün gramı 13 liraya yaklaştı!

Altın yatırımcıları... Panik yapmayın! Yeni zirvelere hazır olun!

İnşaat demir fiyatlarına tarihi zam! Bir ton demir 16 bin 200 lira!

Beklenen yükseliş gerçekleşti! Euro/TL 16 lirayı geçti!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön