30 / 04 / 2024

Gümüş bu hafta ne kadar oldu? Gümüş gelecek hafta yükselir mi?

Gümüş bu hafta ne kadar oldu? Gümüş gelecek hafta yükselir mi?

Bu hafta gümüş piyasasında ani iniş çıkışlar yaşandı. Rusya Ukrayna arasında ateşkes ilan edilmesi ve Rusya'ya yaptırımların artması gümüş fiyatlarının yükselmesini sağladı. Peki gümüşün gramı bu hafta kaç lira oldu, gelecek hafta gümüş yükselir mi?



GÜMÜŞ YÜKSELİR Mİ?

Gümüş fiyatları 11 lira seviyelerinde haftaya başlarken, ilerleyen günlerde yükselişe geçerek 12,01 liradan haftayı tamamladı. Yatırımcılar ve gümüş almak isteyenler tarafından en çok merak edilen soru; gümüş yükselir mi? Gümüş fiyatları geçtiğimiz hafta yükselirken bu seviyelerine bu hafta da devam etmesi bekleniyor. Rusya Ukrayna tarafından herhangi bir olumsuz haber gelmemesi, ve Rusya'ya yaptırımların artması emtia fiyatlarının yönünü etkilemeye devam edecek.

 

Altın yükseldikçe gümüşe olan talep de yükseliyor! Gümüş bugün kaç lira? 9 Nisan 2022 gümüş fiyatları...

atırımcılara kritik uyarı! Altın ve gümüş neden alınmalı? İşte cevabı...

Yatırımcıların gözdesi gümüş! Gümüşün gramı bugün kaç lira? 8 Nisan 2022 son dakika gümüş fiyatları...

Altın yükselişe geçti! Gram altın, çeyrek altın kaç lira? 9 Nisan 2022 altın fiyatları...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön