01 / 05 / 2024

Gümüş City Eviva Projesi'nde 62 bin 900 TL'ye! Yüzde 10 indirimle! Günde 10 TL taksitle!

Gümüş City Eviva Projesi'nde 62 bin 900 TL'ye! Yüzde 10 indirimle! Günde 10 TL taksitle!

Ev sahibi olmak isteyen herkese günde 10 TLden başlayan ödeme avantajları ve geniş taksit seçenekleri sunarak ilgi çeken Bulut inşaat, 2 bin 600 konutluk yeni projesi Evviva Gümüşcity'de peşin alımlarda yüzde 10 indirim uygulanıyor. Fiyatlar 62 bin 900 TL



İstanbulun yükselen değerlerinden Esenyurt Bölgesinde hayata geçecek Evviva Gümüş City sosyal donatı alanlarının çokluğuyla yeni ve seçkin bir yaşam alanı sunuyor. Bulut İnşaat, bu projede de devam ettiği Günde 10 TLye Ev kampanyasıyla 1+1, 2+1, 3+1 daire seçenekleriyle 2 bin 600 konut ve 120 ticari alanıyla hayallerinizi gerçeğe dönüştüren Evviva Gümüş Cityi yarattı.

Bulut İnşaat EVVİVA konseptli projelere başlayarak Esenyurtta,  Evviva Residence ve Evviva  Yaşam Merkezi adlı iki projeyi hayata geçirdi. Bulut İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Temel Bulut sektördeki büyümelerini kararlılık ve disipline borçlu olduklarını belirterek, İş azmi ve kararlılığından aldığı gücü güvene dönüştüren Bulut İnşaat, attığı doğru adımlarla günümüze kadar istikrarlı bir büyüme göstermiş, sektöründeki güvenilir kuruluşlardan biri olmuştur dedi.

Müşteri taleplerini en iyi fiyat, en iyi kalite ve en iyi hizmet politikası ile karşılayan Bulut İnşaatın, Günde 10 Liraya Ev kampanyasıyla Türkiyede ev sahibi olma imkânlarına farklı bir yenilik getirdiklerini de vurgulayan Temel Bulut, Bugüne kadar kaliteden ve konfordan ödün vermeden hayata geçirdiğimiz projelerimizi gelecekte de sürdüreceğiz. Deprem riski bulunan İstanbul ve Marmara Bölgesinde zemin etüdü ve statik hesapları uzmanlarca yapılan, radyo jeneral temel ve fore kazık sistemiyle hazırlanan projelerimizde insanların güven içinde yaşamaları için araştırmalarımıza devam edeceğiz şeklinde konuştu.

Ev sahibi olmak isteyen herkese günde 10 TLden başlayan ödeme avantajları ve geniş taksit seçenekleri sunarak ilgi çeken Bulut inşaat, 2 bin 600 konutluk yeni projesi Evviva Gümüş Citynin de satışlarına başladı. Evviva Gümüş City 300 bin metrekare alan üzerinde %75 yeşil alanıyla, Avrupa Yakasında markalı konut üreticilerinin tercih ettiği yeni cazibe merkezi Esenyurt Bölgesinde bulunuyor.  Teknolojinin son imkanları kullanılarak mikromimari ve makrodizayn düşünülerek tasarlanan projede konut ve Residenceın yanı sıra 120 ticari alanı bulunan alışveriş merkezi de yer alıyor.

Her biri 31 katlı 5 blok ve bir Residenceden oluşan projede konumuna göre taksitli daire fiyatları;
65 metrekarelik 1+1 konutların fiyatları  69 bin 875 TL.
110 metrekarelik 2+1 konutların fiyatları 118 bin 250 TL.
140 metrekarelik 3+1 konutların fiyatları  150 bin 500 TL.

Peşin ödemelerde yüzde 10 indirim uygulanan dairelerin fiyatları ise; 62 bin 900 TL ile 135 bin 100 TL arasında. Aidatlar ise 60 TL ile 100 TL arasında değişiyor.

Evviva Gümüş Cityde tüm daireler için mutfak dolaplarına ek olarak; ankastre davlumbaz, fırın ve set üstü ocak, banyo için hilton lavabo, duşakabin, banyo dolabı yer alıyor. Islak zeminler için birinci sınıf kalite seramik ve granit, odalarda da laminant parke kullanılıyor. Ayrıca daireler merkezi uydu sistemi, wirelees internet ve Dijitürk alt yapısına da sahip bulunuyor.
Evviva Gümüş Citynin zemin etüdü ve statik hesapları uzmanlarca yapılarak, proje radyo jeneral temel ve fore kazık sistemiyle ayrıca tünel kalıp kullanılarak, son deprem yönetmeliğine uygun olarak hazırlandı.

Günden güne kalabalıklaşan ve güvenliğin daha da önem kazandığı İstanbulda Bulut İnşaat sakinlerinin huzurunu düşünerek güvenlik hizmetlerini artırdı.

Konut sahiplerinin ve misafirlerin resepsiyonda karşılandığı Evviva Gümüş Cityde; güvenlik görevlilerinin yanı sıra, 7/24 kayıt yapan kameralar ve kartlı giriş sistemi bulunuyor. Evviva Gümüş City, sakinlerinin kaygı taşımadan çocuklarını parka bırakabilecekleri, kapılarını kapattıktan sonra evlerini düşünmeyecekleri güvenli bir yaşam alanı sunuyor.

Evviva Gümüş Cityde araçlarınız da güvende. Her daireye özel park yeri bulunan ve 24 saat kayıt yapan kameralarla kontrol edilen otoparkta katlara asansörle çıkış da mevcut.

Metropol hayatının karmaşası ve yoğun stresinden kurtulmak Evviva Gümüş Cityde hiç zor değil. Muhteşem peyzajlı bahçelerde kitap okuyup sohbet edebileceğiniz oturma alanları rahatlatıcı bir ortam sunuyor. 

Ayrıca açık ve kapalı yüzme havuzu, güneşlenme ve seyir alanları, fitnes center, sauna, tenis kortu, voleybol sahası, koşu-yürüyüş ve bisiklet parkurları, kafeterya gibi sosyal donatılar Evviva Gümüş City sakinlerinin günlük ihtiyaçlarından fazlasını karşılayacak nitelikte tasarlandı.

Evviva Gümüş Cityde metropol insanının yaşadığı en büyük sıkıntılardan biri olan kreş de unutulmadı. Yaşadığınız site içerisinde çocuklarınızı güvenle bırakabileceğiniz kreş, çocuk oyun salonu ve çocuk parkı da bulunuyor.

Esenyurt Bölgesindeki özel konumu sayesinde TEM Otoyolu ve E5 karayoluna 2 dakikalık mesafede olan Evviva Gümüş City, Marmara Denizine de çok yakın. Her yıl onlarca fuarın gerçekleştiği İstanbulda TÜYAP ve CNRa yakınlığı ile de dikkat çeken proje, Atatürk Havalimanına da 17 km. Ayrıca Torium, Migros, Bauhaus, Carrefour ve Real'e 5 dakika uzaklıkta yer alıyor.

[email protected]
http://www.evvivagumuscity.com/ 
444 2 561


Kübra Genç/Emlakkulisi.com

Geri Dön