17 / 05 / 2024

Gümüş fiyatları 9 gün sonra bu kadar olacak! Elinde gümüş olanlar acil bakın!

Gümüş fiyatları 9 gün sonra bu kadar olacak! Elinde gümüş olanlar acil bakın!

Gümüşe yatırım yapan binlerce yatırımcı ''gümüş fiyatları yükselecek mi?'' sorusunun yanıtını merak ederken uzmanlardan 2023 yılı gümüş tahmini geldi. Elinde gümüş olanlar acil baksın! Gümüş fiyatları 9 gün sonra bu kadar olacak! 



GÜMÜŞ FİYATLARI 9 GÜN SONRA BU KADAR OLACAK!

Gümüş bu yıl ağırlıklı olarak doların yükslemesi ile ezildi. Fed para politikasını değiştirinceye kadar beyaz metal baskı altında kaldı.  Gümüşte spekülatif pozisyonlar düşük seviyelerde.  Analistlere göre fiyatların ralli yapması ETF’lere girişi artırarak fiyatlara daha fazla destek olabilmesi bekleniyor. 2023 yılı için gümüş işlemlerinde beklenen fiyat aralığı ons başına 25 dolar olması yönünde.

 Gümüş fiyatları 9 gün sonra bu kadar olacak! Elinde gümüş olanlar acil bakın!

SON DAKİKA GÜMÜŞ FİYATLARI!

Gümüş fiyatları haftanın üçüncü işlem gününe yükselişle başladı. Bugün gümüş fiyatları gün içinde de yükselmeye devam ederken yatırımcılar heyecanla güncel gümüş fiyatlarını takip etti. Ons gümüş fiyatı şu dakikalarda 24,08 dolar iken gümüşün gram fiyatı 14,43 liradan alınıp, 14,91 liradan satılıyor.

Gümüş fiyatları yükselecek mi, düşecek mi? Sorusuna net yanıt! İslam Memiş rekor seviyeyi açıkladı! Hemen bakın!

Gümüşün geleceği en yüksek rakam resmen belli oldu! Altın kahini İslam Memiş açık açık rakam verdi!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön