18 / 05 / 2024

Gümüş fiyatları 9 gün sonra bu kadar olacak! Elinde gümüş olanlar acil bakın!

Gümüş fiyatları 9 gün sonra bu kadar olacak! Elinde gümüş olanlar acil bakın!

Gümüşe yatırım yapan binlerce yatırımcı ''gümüş fiyatları yükselecek mi?'' sorusunun yanıtını merak ederken uzmanlardan 2023 yılı gümüş tahmini geldi. Elinde gümüş olanlar acil baksın! Gümüş fiyatları 9 gün sonra bu kadar olacak! 



GÜMÜŞ VE ALTIN FİYATLARI NE OLUR?

Analistlere göre gümüş fiyatlarına desteğin sadece değerini yitiren dolardan değil, endüstriyel taraftan da geleceğini ifade ediliyor.

Analistlere göre doların güçlenme dönemi sona eriyor. 2022 yılı boyunca dolar yükselmeye devam etti. Fakat Fed’in faiz artış hızının yavaşlaması ile dolar gerilerken, euronun bir süre sonra yükselişe geçmesi bekleniyor. 

 Gümüş fiyatları 9 gün sonra bu kadar olacak! Elinde gümüş olanlar acil bakın!

2023 yılında Euro/dolar paritesinin 0,92 ve 1,12 bandında hareket edeceği tahmin ediliyor. Bu da altın için olumlu. Yakın vadede Fed kaynaklı baskı sürse de, yılın ilerleyen dönemlerinde Fed’in faiz politikasından çark etmesi altına yardımcı olacak. Altında beklenen seviyeler 1.920 dolar/ons ile 1.620 dolar/ ons olması yönünde.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön