06 / 05 / 2024

Gümüş fiyatları eriyor! Gümüş için alım zamanı mı? Bugün gümüş kaç lira?

Gümüş fiyatları eriyor! Gümüş için alım zamanı mı? Bugün gümüş kaç lira?

Gümüş fiyatları, bugün gümüş yatırımcıları tarafından yakından takip ediliyor. Gümüş fiyatları bugün uluslararası piyasalarda ne kadar olduğu merak ediliyor. terse esmeye başladı. Altın fiyatları bugün yükselişe geçerken gümüş düşüşe geçti. İşte 30 Nisan 2022 gümüş fiyatları...



Şerife Aydın

Fed'in faiz kararına yönelik yapmış olduğu açıklamalar altın ve gümüş piyasasında etkili olmaya devam ediyor. Fed Başkanı Jerome Powell, 50 baz puanlık faiz artışının uygun olacağına inandığını belirtti. Bu açıklamanın ardından dolar değer kuru yükselişe geçerken altın ve gümüş fiyatları düşmeye başladı.

Gümüş fiyatları eriyor! Gümüş için alım zamanı mı? Bugün gümüş kaç lira?

Değerli metaller değer kaybetmeye başladı. Analisteler Nisan ayı için alım zamanı olduğunu söylerken gümüş fiyatları 12 liranın altına düşmesi yatırımcıları harekete geçirdi.

Altın ile düşüşe geçen gümüş fiyatları aşağı yönlü haretine devam ediyor. Peki bugün gümüş fiyatları ne kadar? Gümüşün gram fiyatı kaç lira? İşte 30 Nisan 22 gümüş gram fiyatı...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön