10 / 05 / 2024

Gümüş fiyatları ne olur? Altın Kahini İslam Memiş bir çırpıda açıkladı! Bu rakamı görenlerin etekleri zil çaldı!

Gümüş fiyatları ne olur? Altın Kahini İslam Memiş bir çırpıda açıkladı! Bu rakamı görenlerin etekleri zil çaldı!

Gümüş fiyatları 2023 yılına iyi bir başlangıç yaparken yatırımcılar ''gümüş fiyatları ne olur? sorusunun yanıtını araştırıyor. Altın Kahini İslam Memiş, bir çırpıda gümüşün ne kadar olacağını açıkladı. Bu rakamı görenlerin etekleri zil çaldı!



GÜMÜŞ FİYATLARI GÜNCEL! 5 OCAK 2023 GÜMÜŞ FİYATLARI!

5 Ocak 2023 gümüş fiyatları ne kadar oldu? Bugün gümnüş fiyatları kaç lira? Gümüşün gram fiyatı ne kadar? soruları yatırımcılar tarafından araştırılıyor.

Gümüşün gram alış fiyatı bugün 13,39 lira, satış fiyatı şse 14,47 lira seviyesinden işlem görüyor. Gümüşün ons fiyatı ise 23,29 dolardan işlem görüyor. 

Gümüş altını tahtından edecek! İslam Memiş müjdeyi verdi! Gümüşü olanların parası katlanacak!

Gümüş 20 lira olacak! Altın Kahini İslam Memiş tarihi açıkladı! Yatırımcıların etekleri zil çaldı! Acil bakın!

Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön