05 / 05 / 2024

Gümüş fiyatları rekora koşuyor! Elinde gümüş olanlar hemen bakın! İşte son dakika gümüş fiyatları

Gümüş fiyatları rekora koşuyor! Elinde gümüş olanlar hemen bakın! İşte son dakika gümüş fiyatları

Son dakika gümüş fiyatları yatırımcılar ve gümüş almak isteyenler tarafından heyecanla takip ediliyor. Gümüş fiyatları 13 TL barajını geçerek rekora koşuyor. Peki bugün gümüş fiyatları ne kadar oldu? İşte son dakika gümüş fiyatları.



GÜMÜŞ FİYATLARI YÜKSELMEYE DEVAM EDECEK Mİ?

Gümüş fiyatları, pandemiden bu yana en iyi rakamlara ulaşırken yatırımcılar gümüş fiyatlarındaki yükselişlerin daha devam edip etmeyeceğini merak ediyor. 

Gümüş fiyatlarının yükselmeye devam edeceğini söyleyen Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş'ten son dakika gümüş yorumu geldi. 

 Gümüş fiyatları rekora koşuyor! Elinde gümüş olanlar hemen bakın! İşte son dakika gümüş fiyatları

İslam Mmeiş gümüş fiyatları yükselmeye devam edecek diyerek şu ifadeleri kullandı: ''Gram gümüş: 12,47 lira seviyesinden kapanış yapan gümüşün gram fiyatı, 13,05 devamında 13,60 liraya kadar yükselişini sürdürebilir.'' dedi.

Öte yandan altın yatırımı yapamayanlar için gümüş alın uyarısında bulunan Memiş; "Altının seviyesi yüksek ben harçlıklarımla altın alamıyorum diyenlere gümüşü işaret ediyoruz. Gümüşün gramı 13 lira. En azından birkaç gram kenara koymak sureti ile altın gibi getirisi olan bir emtiadan bahsediyoruz."  diyerek yatırımcılara gümüş almalarını söyledi.

İslam Memiş altın alamayanlar için '' Altın gibi getirisi var, gümüş alın'' dedi. Yatırımcılar dikkat!

''Gümüşte daha yükseliş başlamadı'' diyen İslam Memiş asıl rakamı açıkladı! Yatırımcıların ayakları yerden kesilecek

Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön