02 / 10 / 2024

Gümüş fiyatları sert zemine çakıldı! Dolar yükseldi, gümüş dibi gördü! 21 Ağustos 2022 gümüş fiyatları...

Gümüş fiyatları sert zemine çakıldı! Dolar yükseldi, gümüş dibi gördü! 21 Ağustos 2022 gümüş fiyatları...

Gümüş fiyatları hafta sonunun ilk gününde de düşüşünü sürdürüyor. Son günlerde peş peşe düşüş meydana gelen gümüş fiyatları yatırımcılar ve gümüş almayı düşünenler tarafından heyecanla izleniyor. Peki gümüş fiyatları ne kadar? Ons gümüş kaç TL?




GÜMÜŞ SERT ÇAKILDI

Merkez Bankası faiz kararından sonra emtialar üzerindeki  baskı arttı. Özellikle gümüş piyasası çok büyük kayıplar verdi. Gümüşün ons fiyatı dün 20 doların altında işlem görürken 19,07 dolar oldu. Bugün ise Ons gümüş fiyatı 19,07 dolardan işlem görüyor.

Dolar fırladı, gümüş çakıldı! Gümüşe yatırım yapanlar dikkat! Bu rakamları görenler şaşkına döndü

Gümüş gram alış fiyatı dün 11,09 TL, satış fiyatı ise 11,63 TL'den işlem görürken bugün gümüş alış fiyatı 11,11 TL, satış fiyatı ise 11,63 TL seviyesinde işlem görüyor.

Peki, gümüş daha fazla düşecek mi? Gümüş fiyatları daha ne kadar düşecek? İşte ayrıntılar.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön