Altın & Gümüş

Gümüş fiyatları tekrar 12 lira oldu! Son dakika gümüş fiyatları 1 Ağustos 2022

Gümüş fiyatlarında yaşanan hareketlilik sonrasında yatırımcıları sevindirecek gelişmeler yaşanıyor. Gümüş fiyatları tekrar 12 lira oldu. İşte güncel son dakika gümüş fiyatları 1 Ağustos 2022... Gümüş fiyatları haftalar sonra tekrar yükselişe geçerek 12 lkira seviyesine kadar yükseldi

Gümüş fiyatlarındaki son dakika gelişmeler milyonlarca kişi tarafından yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Gümüş fiyatları haftalar sonra tekrar yükselişe geçerek 12 lkira seviyesine kadar yükseldi. 

Gümüş fiyatları hareketli seyrine haftanın ilk işlem günü de devam ediyor. Bir yukarı bir aşağı yönlü hareketleri ile yatırımcıların tedirgin eden gümüş, geçtiğimiz ay 12 lira seviyelerine kadar yükseldikten sonra 10 lira seviyelerine düştü ardından tekrar yükselişe geçen gümüş fiyatları bugün tekrar 12 lira oldu.

Gümüş fiyatları küresel gelişmelerin etkisi ile  düşüş yaşanırken bugün gümüş fiyatları yukarı yönlü hareket etmeye başladı. 

 Peki gümüş fiyatlarında son durum ne? Gümüş bugün kaç lira oldu? Gümüş ons fiyatı kaç lira? Gümüş alış fiyatı ne kadar? İşte 1 Ağustos 2022 gümüş fiyatları...

GÜMÜŞ FİYATLARI YÜKSELİŞE GEÇTİ

Gümüş fiyatları bugün tekrar atak yaparak yükselişe geçti. Gümüş fiyatları, yatırımcılar ile gümüşü olan vatandaşlar tarafından heyecanla takip ediliyor.

Gümüşe yatırım yapan kişiler, gümüş fiyatlarında yaşanan hareketlilik sonrası, "Gümüş bozdurmalı mıyız, gümüşü ne zaman bozdurmalıyım?" gibi sorularının yanıtını merak ediyor. 

Peki gümüş fiyatları ne kadar? Gümüş bugün kaç lira? Gümüş ons fiyatı kaç TL? Gümüş alış fiyatı ne kadar? İşte 1 Ağustos 2022 son dakika gümüş fiyatları...

SON DAKİKA GÜMNÜŞ FİYATLARI

Gümüşün, dün alış fiyatı 11,65 TL olurken, satış fiyatının ise 11,19 TL olduğu görüldü.  Gümüşün ons fiyatı ise 20,38 TL'den, satış fiyatı ise 20,38 TL'den işlem gördü.

Gümüşün, bugün alış fiyatı ise 11,60 TL, satış fiyatı ise 12,12 TL  oldu. Gümüşün ons fiyatı ise 20,60 dolardan güne başladı. 

Şu sıralar gümüşün gram alış fiyatı 11,66 TL, satış fiyatı ise 12,11 TL seviyesinde işlem görürken ons gümüş 20,33 dolara yükseldi.

Gümüş dur durak bilmiyor! 1 Gram gümüşü bile olan elini çabuk tutsun! 31 Temmuz 2022 güncel gümüş fiyatları...

Gümüş öyle bir geliyor ki..! 1 Gram gümüşü bile olan hemen baksın! 30 Temmuz 2022 güncel gümüş fiyatları...