05 / 05 / 2024

Gümüş fiyatları yükselecek mi, düşecek mi? sorunun net yanıtı İslam Memiş'ten geldi!

Gümüş fiyatları yükselecek mi, düşecek mi? sorunun net yanıtı İslam Memiş'ten geldi!

Gümüş fiyatları bugün yüzde 0,19 düşüşe geçerken yatırımcılar gümüş fiyatlarının ne olacağını araştırmaya başladı. Yatırımcılar ''gümüş fiyatları yükselecek mi, düşecek mi? sorusunu merak ederken net yanıt yanıt İslam Memiş'ten geldi.



GÜMÜŞ FİYATLARI BUGÜN NE KADAR? 16 KASIM 2022

Güncel gümüş fiyatları bugün yeni güne yüzde 0,19 düşüşe geçti. Peki bugün gümüş fiyatları ne kadar? 1 gram gümüş kaç lira oldu? Gümüş alış satış fiyatları ne kadar?

Gümüş fiyatları yükselecek mi, düşecek mi? sorunun net yanıtı İslam Memiş ten geldi!

Gümüşün gram alış fiyatı 12,86 lira, satış fiyatı ise 13,33 lira seviyesinden işlem görüyor. Gümüşün ons fiyatı bugün 21,59 dolardan işlem görüyor.

Gümüş fiyatları rekora koşuyor! Elinde gümüş olanlar hemen bakın! İşte son dakika gümüş fiyatları

İslam Memiş altın alamayanlar için '' Altın gibi getirisi var, gümüş alın'' dedi. Yatırımcılar dikkat!

Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön