29 / 04 / 2024

Gümüş fiyatlarında dikkat çeken gelişme! Gümüşü neler bekliyor?

Gümüş fiyatlarında dikkat çeken gelişme! Gümüşü neler bekliyor?

Gümüş fiyatları yatırımcıları tarafından anlık olarak takip ediliyor. Gümüş fiyatlarında bugün dikkat çeken gelişme yaşanıyor. Gümüş bugün yükselişe geçti. Peki gümüş fiyatları bugün ne kadar? 1 gram gümüş kaç TL? Son dakika gümüş fiyatları...



GÜMÜŞÜ NELER BEKLİYOR?

Gümüş gram fiyatı bugün alış 11,75 TL, satış fiyatı ise 12,14 TL seviyesinde güne başladı. Yatırımcılar gümüş fiyatlarının ne olacağını merak ediyor. Gümüş yükselecek mi, düşecek mi sorusuna yanıt uzmanlardan geldi. Uzmanlara göre gümüşün ons fiyatı 26 dolar seviyesine kadar yükselecek. Gümüş fiyatlarının ayrıca Temmuz ayında büyük bir atak yapması öngörülüyor.

Gümüş yatırımcıları endişelendiren gelişme! Gümüş fiyatlarındaki son durum görenleri şaşkına çeviriyor

Gümüş fiyatlarının yönü belli oldu! Gümüş yatırımcıları dikkat son dakika gelişmesi


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön