02 / 05 / 2024

Gümüş fiyatlarında rüzgar tersine döndü! İşte son dakika gümüş fiyatları

Gümüş fiyatlarında rüzgar tersine döndü! İşte son dakika gümüş fiyatları

Gümüş fiyatları bugün güne artışla başlarken gün içinde değer kaybederek düşüşe geçti. Peki gümüş fiyatları bugün ne kadar oldu? İşte son dakika gümüş fiyatları 5 Ağustos 2022...



GÜMÜŞ FİYATLARI  YÜKSELECEK Mİ?

Gümüşe yatırım yapanlar gümüş fiyatlarının ne olacağını merak ediyor. Gümüş fiyatları yükselmeye devam edecek mi? Sorusuna yanıt arayanlar için uzmanlardan yorumlar geldi.

Uzman İsim İslam Memiş'e göre gümüş fiyatları yatırımcıları kazanmaya devam edecek. Gümüş fiyatlarının 20 TL seviyelerine çıkacağını söyleyen Memiş, ons gümüş fiyatı beklentisini 27 dolar olarak açıkladı.

 Gümüş fiyatlarında rüzgar tersine döndü! İşte son dakika gümüş fiyatları

İslam Memiş, yıl sonunda gram altının altın fiyatının 1450 lira olacağını belirtti. Altın fiyatları ile birlikte gümüş fiyatları da yukarı yönlü hareket etti. Altın piyasasını etkileyen küresel piyasalardaki gelişmelerden gümüş fiyatları da etkilenmektedir.

Gümüş altınla yükselir, altınla değer kaybeder. Gümüşe olan talep de gümüş fiyatlarının yükselmesine neden oluyor. Azalan talep gümüş fiyatlarını düşürür.

Altın, dolar şöyle bir kenarda dursun! Gümüş piyasaları sallamaya geliyor

Gümüş şahlandı! Gümüş yatırımcıları dikkat! Gümüşü olanlar ne yapmalı?

Gümüş sınırları zorluyor! 4 Ağustos 2022 gümüş fiyatları ne kadar? 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön