27 / 04 / 2024

Altın fiyatlarında rüzgar tersine döndü! Her şey sil baştan değişti! 21 Kasım 2022 altın fiyatları 

Altın fiyatlarında rüzgar tersine döndü! Her şey sil baştan değişti! 21 Kasım 2022 altın fiyatları 

Altın fiyatları haftanın yeni işlem gününe düşüşle başladı. Son haftalarda yükselişe geçen altın fiyatlarında rüzgar tersine döndü Son dakika güncel altın fiyatlarını takip eden milyonlarca yatırımcı ‘’ gram altın ne kadar, çeyrek altın kaç TL?’’ Sorularının yanıtlarını araştırıyor. İşte 21 Kasım 20



Geçtiğimiz hafta rekora yükselen ons altın 1780 seviyesine kadar yükselirken gram altın 1060 seviyelerini gördü. Üst üste yükselişler yaşan altında zirve rakam beklenirken rüzgar tersine döndü ve altın fiyatları düşmeye başladı. Ons altın bugün 1746 dolara kadar gerilerken gram altın, çeyrek altın, Cumhuriyet altını düşmeye başladı.

Peki bugün gram altın, çeyrek altın,yarım altın, tam altın, Ata altın, Atabeşli ve gremse altın ne kadar? İşte günce canlı altın fiyatları 21 Kasım 2022….


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön