07 / 05 / 2024

Gümüş fiyatlarında son dakika! Gümüş bugün ne kadar oldu?

Gümüş fiyatlarında son dakika! Gümüş bugün ne kadar oldu?

Gümüş fiyatlarında son dakika gelişmeleri milyonlarca kişi tarafından yakından takip ediliyor. Gümüş fiyatları haftanın dördüncü işlem gününe değer kayıpları ile başladı. Peki gümüş fiyatları bugün ne kadar oldu? İşte 14 Temmuz 2022 gümüş fiyatları...



GÜMÜŞ FİYATLARI NE OLACAK?

Altın ve Piyasa Uzmanı İslam Memiş elinde gümüşü olanlar için şu yorumu yaptı: '' Dünyada baskılanabilir bir yatırım aracı varsa bunun bir adı altın diğer adı da gümüştür. Ciddi bir baskı altında, ciddi bir manipülasyon altı. Finansal piyasaları takip eden arkadaşlar bunun zaten şuurunda. Neden? Bütün ülkelerde enflasyon patlak vermişken ve Eylül'de yeni kapanmalar konuşulurken ve farklı kredi süreçleri başlayacakken altın ons fiyatı baskılanması aslında yukarı yönlü atakların yükselişinin ne kadar hızlı olacağının işaretini bugünden vermektedir. '' dedi. 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön