Altın & Gümüş

Gümüş fiyatlarında son dakika! Gümüş nereye gidiyor? İşte 16 Temmuz 2022 gümüş fiyatları!

Yatırımcılar gümüş fiyatlarındaki son durumu merak ediyor ve araştırıyor. Peki gümüş fiyatları bugün ne kadar? İşte 16 Temmuz 2022 gümüş fiyatları...Gümüşe yatırım yapan yatırımcılar gümüş fiyatlarının bugün kaç lira olduğunu merak ediyor ve araştırıyor

Yatırımcıların gözde yatırım araçları arasında yer alan gümüş fiyatlarında son dakika rakamlar merak ediliyor ve araştırılıyor. Gümüşe yatırım yapan yatırımcılar gümüş fiyatlarının bugün kaç lira olduğunu merak ediyor ve araştırıyor.

Peki gümüş fiyatları bugün ne kadar? İşte 16 Temmuz 2022 gümüş fiyatları...

Aktarılan son dakika bilgilerine göre, gümüş fiyatlarındaki dalgalanma sürüyor. Açıklanan resmi rakamlara göre, gümüş fiyatları geçtiğimiz ay 12 lira seviyesine kadar çıkmıştı. Ancak yine aktarılan son dakika detaylarına göre, son zamanlarda küresel gelişmelerin etkisi ile düşüşe geçen gümüş, 11 lira seviyelerine ardından 10 lira seviyesine kadar inmişti.

Söz konusu bu düşüş sonrasında gün içinde değer kazanan gümüş fiyatları yeniden 11 TL seviyelerine geldi. Dalgalı seyrin devam ettiği gümüş fiyatlarını yakından takip eden yatırımcılar ''gümüş alalım mı, bozduralım mı'' sorularının cevaplarını merak ediyor.

Yaşanan son dakika gelişmelerine göre, ABD enflasyon rakamlarını açıklanmasıyla birlikte altın ile beraber yeniden yükselişe geçen gümüş fiyatları, 11 TL seviyelerine kadar çıktı. Yine aktarılan detaylara göre, bu seviyelerde tutunamayan gümüş fiyatları yeniden 10 TL bandına gerilerken dün kapanışta yeniden 11 lira barajına geldi.

Peki gümüş fiyatlarında son durum ne? Gümüş ne kadar? İşte 16 Temmuz 2022 gümüş fiyatları...

GÜMÜŞ FİYATLARI NEREYE GİDİYOR?

Son dönemlerdeki dalgalı seyriyle dikkat çeken gümüş fiyatları haftanın son günü düşüşe geçmişti. Yine açıklanan resmi rakamlara göre, ons gümüş 18,69 dolar seviyesine kadar gerilerken tarihi düşüşünü de yaşamış oldu. Gümüş gram fiyatı 10,43 TL, alış fiyatı 11,08 TL seviyesinde güne başlarken gümüş fiyatlarındaki dalgalanma devam ediyor.

GÜMÜŞ FİYATLARI NEREYE GİDİYOR? GÜMÜŞ YÜKSELECEK Mİ, DÜŞECEK Mİ?

Piyasalardaki enflasyon korkusu merkez bankalarını yeniden faiz artırma konusunda baskılarsa dolar endeksinin daha da güçlenmesi bekleniyor.

Konuyla ilgili açıklama yapan analistler bunun gerçekleşmesi durumunda gümüşte destek bölgeleri olarak 19 doların altında ilk olarak 18.60 dolar seviyesinin görüleceğini kaydediyor.

Altın yerle yeksan! 1 gram bile altını olan kahroldu! Hemen son dakika fiyatlarına bakın! 16 Temmuz 2022 altın fiyatları

Dolarda rüzgar tersine mi esecek? Elinde doları olanlar hazırlıklı olun! İşte 16 Temmuz 2022 son dakika dolar kuru

Gümüş fiyatlarında son dakika! Gümüş bugün ne kadar oldu?