Altın & Gümüş

Gümüş fiyatlarını gören inanamadı! Hemen bu son dakika fiyatlarına bakın! İşte gümüş fiyatları 11 Eylül 2022!

Yatırımcılar tarafından en güvenli liman olarak bilinen altından sonra, en çok tercih edilen yatırım araçları arasında yer alan gümüş fiyatlarında düşüş devam ediyor. İşte gümüş fiyatları 11 Eylül 2022...  Açıklanan resmi rakamlara göre, yatırımcılar tarafından merak edilen ve araştırılan gümüş fiyatları bu yılın Ocak ayından itibaren sert düşüşler gösterdi

Yatırımcılar tarafından en güvenli liman olarak bilinen altından sonra, en çok tercih edilen yatırım araçları arasında yer alan gümüş fiyatlarında düşüş devam ediyor. 

Açıklanan resmi rakamlara göre, yatırımcılar tarafından merak edilen ve araştırılan gümüş fiyatları bu yılın Ocak ayından itibaren sert düşüşler gösterdi. Gümüş fiyatları resmen yerle bir olurken gümüş fiyatlarını gören yatırımcılar da şok oldu.

Peki gümüş fiyatlarında son durum ne oldu? Gümüş fiyatları bugün ne kadar oldu? Gümüş piyasasında son dakika gelişmeleri neler? İşte gümüş fiyatları 11 Eylül 2022...

GÜMÜŞ FİYATLARI NEDEN DÜŞÜYOR?

Gümüş, yatırımcılar tarafından en çok tercih edilen yatırım araçları arasında yer alıyor. Ancak son zamanlarda yaşanan düşüşler yatırımcıları endişelendirmeye başladı. Gümüş almak isteyenler ve gümüşü olan yatırımcılar gümüş fiyatlarının ne zamana kadar düşeceğini ve gümüş fiyatlarının neden düştüğünü merak ediyor ve araştırıyor.

Merak edilen ve araştırılan gümüş fiyatları altın fiyatları ile paralel olarak düşüp yükseliyor. Son zamanlarda altın fiyatlarında sert düşüşler görülüyor ve bununla birlikte gümüş fiyatları da aşağı yönlü hareket etmeye başladı.

Söz konusu bu düşüşlerin asıl sebebi doların emtialar ve kıymetli metaller üzerindeki baskısı şeklinde gösteriliyor. Dolar kuru merkez bankasının verdiği faiz kararları ve FED başkanı tarafından gelen şahin tonda açıklamalar altın ve gümüş gibi kıymetli metaller üserinde baskı oluşturmasına sebep oldu. 

Konu ile ilgili olarak aktarılan detaylara göre, FED'in enflasyonu önlemek için faiz artışlarına devam edeceği şeklinde açıklamalar yapması ve bununla beraber doların yükselmesi kıymetli metaller üserinde baskıyı artırdı. Artan baskıyla ons altın ve ons gümüş de değer kaybetmeye başlıyor.

Yine aktarılan detaylara göre, ons bazında yaşanan değer kayıpları altın ve gümüş fiyatlarını da aşağıya çekiyor. Doların yükselmesi ile gelişmiş tüm para birimleri değer kaybederken altın ve gümüş fiyatları da değer kaybediyor.

Peki gümüş fiyatlarında son durum ne oldu? Gümüş fiyatları bugün ne kadar oldu? Gümüş piyasasında son dakika gelişmeleri neler? İşte gümüş fiyatları 11 Eylül 2022...

GÜMÜŞ FİYATLARINI GÖRENLER ŞOK OLDU

Gümüşü olanlar ya da gümüş almak isteyenler bugün gümüş fiyatlarının ne kadar olduğunu merak ediyor ve araştırıyor. Gümüş fiyatları dün uluslararası piyasalarda alış fiyatı 11,04 TL, satış fiyatı ise 11,57 TL seviyesindeyken, bugün alış fiyatı 11,04, satış fiyatı ise 11,55 oldu. 

Gümüşün ons fiyatı da bugün 18,85 seviyesinde işlem görüyor.

Altından sonra en değerli yatırım aracıydı! Gümüş fiyatlarını görenlerin gözleri yerinden fırladı! Hemen bakmalısınız

Altında olacaklar tek tek açıklandı! 3 ay sonraki rakamı duyan inanamadı! 1 gram bile altını olanlar hemen siz de bakın!

Altının efendisi İslam Memiş çok net konuştu! Altında olacakları tek tek sıraladı! Altını olanlar hemen şimdi bakın!

Altın yıl sonunda işte tam da bu kadar olacak! Her dediği tek tek tutan Selçuk Geçer'den son dakika tahmini! Hemen bakın