Altın & Gümüş

Gümüşte artık sona geldik diyenler... Dereyi görmeden paçaları sıvamayın! Gümüş fiyatları bu kadar olacak

Gümüş fiyatlarında son ayların en büyük düşüşleri yaşanıyor. Gümüşün gramı 10 TL seviyelerine kadar gerilerken yatırımcılar gümüş fiyatlarında yolun sonuna geldiklerini düşünmeye başladı. Gümüş fiyatları peş peşe düşüşler yaşarken gümüş yatırımcıları umudunu yitirmeye başladı

Gümüş fiyatlarındaki son dakika gelişmelerim mişyonlarca yatırımcı tarafından takip edilmeye devam ediyor. Gümüş fiyatları peş peşe düşüşler yaşarken gümüş yatırımcıları umudunu yitirmeye başladı. Bu konuda ise gümüş yorumları gelmeye devam ediyor. 

Gümüş fiyatlarının ne kadar olacağını merak eden yatırımcılar son dakika gümüş yorumlarını aratıyor.  Son dakika gümüş yorumunda bulunan İslam Memiş gümüş fiyatlarının ne kadar olacağını açıkladı.

2022 YILI GÜMÜŞ İÇİN YIKIM OLDU

Gümüş fiyatları 2022 yılında büyük değer kayıplarına uğradı. Gümüş fiyatları Ukrayna- Rusya Savaşı ile ataga geçtikten sonra tekrar düşüşe geçti. Gümüş fiyatları son aylarda peş peşe düşüşler yaşıyor. Ons gümüş fiyatı 20 dolar seviyelerinden 17 dolar seviyelerine kadar düştü.

ONS VE GRAM GÜMÜŞ FİYATI

Gümüşün ons fiyatı bugün 18,09 dolar seviyesinden işlem görüyor. Gümüş gram fiyatı ise alış fiyatı 10,59 TL, satış fiyatı ise 11,10 TL seviyelerinde değerleniyor.

DEREYİ GÖRMEDEN PAÇALARI SIVAMAYIN; GÜMÜŞ BU KADAR OLACAK

Gümüş fiyatları düşerken yatırımcılar endişeli gözlerle düşüşün devam edip etmeyeceğini merak ediyor.
Dolar, gümüş gibi kıymetli metaller üzerinde baskı oluşturmaya devam ediyor. 

FED'in 21-22 Eylül tarihlerinde açıklayacağı faiz kararından sonra piyasaların yönü belli olmuş olacak.

Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş gümüş ve dolar konusunda açıklamalar yaptı. Dolardan uzak durun diyen Memiş dolar karşısında ne düşerse alın diyerek yatırımcıları uyardı.

Öte yandan gümüş fiyatlarının sene sonunda 12 lira seviyelerine yüskeleceğini belirtirken ons gümüşte ise bekletisinin 20 dolar olduğunu söyledi. 

öte yandan yatırımcılar için gümüşte 10 ve 11 TL seviyelerinin alım fırsatı olduğunu açıklayan Memiş, yatırımcıları uyardı. Fırsat resmen ayağınıza geldi, düşüşlere aldanmayıp gümüş almak isteyenler bu düşük seviyeleri fırsata çevirebilir.

''Gümüşte artık dip seviyeler görülüyor'' diyen İslam Memiş'ten hemen harekete geçin uyarısı! Gümüş bu kadar olacak

Gümüşte deprem! Gümüş fiyatları yerle bir oldu! İşte gümüş fiyatları 1 Eylül 2022

Gümüş resmen çakıldı! Elinde 1 gram bile gümüşü olanlar kahroldu! Hemen bakın