Altın & Gümüş

''Gümüş fiyatları yükselecek'' diyen Piyasa Kahini asıl rakamı açıkladı! Meğer gümüş fiyatları...

Gümüş fiyatları son zamanlarda düşüşe geçerken Piyasa kahini İslam Memiş'ten yatırımcıları sevindirecek '' Gümüş fiyatları yükselecek'' dedi ve gümüş için asıl rakamı verdi. İşte son dakika gümüş fiyatları... Gümüş fiyatları küresel gelişmelerden etkilenmeye devam ediyor

Gümüş fiyatlarında son dakika gelişmeleri yatırımcılar tarafından yurt içi ve yurt dışı piyasalarda yakından takip ediliyor. Gümüş fiyatları küresel gelişmelerden etkilenmeye devam ediyor. Ani iniş çıkışlar karşısında gümüş fiyatlarının ne kadar olacğaını merak eden yatırımcılar araştırma yapıyor. gümüş fiyatlatı yükselecek mi, düşecek mi sorusu üzerine İslam Memiş ''gümüş fiyatları yükselecek dedi'' ve asıl gümüş fiyatını açıkladı.

GÜMÜŞ FİYATLARI YÜKSELECEK

Altın kadar gümüşüşe de yatırık yapan yatırımcılar anlık olarak gümüş fiyatlarını takip ediyor. Son zmaanlarda dip sevilereye kadar düşen gümüş fiyatlarının ne kadar olacağını merak eden yatırımcılar için Altın kahini İslam Memiş şu açıklamayı yaptı: ''Gümüş rasyodan kaynaklı altına kıyasla pozitif ayrıştı. Pozitif hareketlerine devam etti. Yukarı yönlü hareketlerini devam ettirecek.'' dedi.

GÜMÜŞ İÇİN ASIL RAKAM...

Gümüş fiyatlarını ekranlardan takip eden yatıırmcılar için İslam Memiş'ten çarpıcı açıklama geldi. Ekranlarda yazan rakamların yanlış olduğunu söyleyen Memiş; ''   Ekranlardaki rakamlara inanarak altın düştü diyenlere belirtmek isterim. Gümüş rasyodan kaynaklı altına kıyasla pozitif ayrıştı. Pozitif hareketlerine devam etti. Yukarı yönlü hareketlerini devam ettirecek. Gümüşün gram fiyatı serbest piyasalarda 12 lira seviyesinde.'' dedi. 


GÜMÜŞ FİYATLARINDA SON DURUM

Gümüş fiyatlarında son dakika gelişmeler yakından takip ediliyor. Bugün gümüş fiyatları altın fiytalarının yükselişi işle birlikte yükseldi. Altın ile aynı anda yükselip düşen gümüş de altın gibi doların baskısı altında kalan kıymetli metallar arasında yer alıyor.

Gümüş ons fiyatı bugün 18,95 dolar, gümüş gram fiyatı alış 11,28 TL, gümüş gram satış fiyatı 11,804 TL seviyesinden işlem görüyor. 

Gümüş fiyatları atak yaptı! Nereden nereye geldi! Yatırımcılar hemen bakın

Gümüş can çekişiyor! Son dakika gümüş fiyatları 29 Eylül 2022