Altın & Gümüş

Gümüş için 18,65 direnç seviyesi açıklandı! Gümüş yatırımcıları hemen buraya bakın...

Gümüş fiyatları son zamanlarda sert düşüşler yaşadı. Gümüş fiyatlarının düşmesi ile endişelenen yatırımcılar gümüş fiyatlarının ne olacağını araştırmaya başladı.  Gümnüş fiyatları düşmeye devam edecek mi? sorusunun yanıtını araştıran yatırımcılar içi kritik açıklama geldi

Gümüş yatırımcıları gümüş fiyatlarının ne kadar olacağını merak ediyor. Gümnüş fiyatları düşmeye devam edecek mi? sorusunun yanıtını araştıran yatırımcılar içi kritik açıklama geldi.
 

GÜMÜŞ İÇİN 18,65 DİRENÇ SEVİYESİ

Gümüş fiyatlarındaki düşüşün yerini yükselişe bırakacağını söyleyen IKON Menkul analsitleri açıklama yaptı. Açıklamada şu ifadelere yer verildi: Gümüş’te düşüş rallisi sonrası 17.80 seviyesinden alınan desteğin etkisi ile toparlanmalar görülüyor. Toparlanmanın devamında 18.22 ve 18.65 seviyeleri direnç olarak izlenebilir. 17.80 seviyesinin kırılması ve altı fiyatlamalarda ise 17.28 ve 16.82 destek oluşturabilir." dediler.

Peki gümüş fiyatları bugün ne kadar? 1 gram gümüş kaç lira? Gümüş fiyatları kaç TL oldu? İşte son dakika gümüş fiyatları  5 Eylül 2022...

GÜMÜŞ FİYATLARINDA SON DURUM

Gümüş fiyatları haftanın ilk işlem gününde de yatırımcıların odağında olmaya devam ediyor. Gümüş fiyatları alış fiyatı 10,60 TL satış fiyatı ise 11,11 TL seviyesinde işlem görüyor.
Gümüşün ons fiyatı ise bugün 18,15 dolar seviyesinde işlem görüyor.

Gümüş fiyatları sabah güne Gümüş ons fiyatı bugün 18,11 dolar seviyesinde işlem görürken, gümüş alış fiyatı aynı dakikalarda 10,59 satış fiyatı ise 11,11 TL seviyesinde başladı.

GÜMÜŞ YATIRIMCILARI HEMEN BAKIN...

Gümüş fiyatlarının yükseleceği konusunda bir açıklama da Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş'ten geldi. İslam Memiş yatırımcılara şunlara söyledi: '' Şu an elinde dolar var, ne yapmalısın? Euro, sterlin, altın, gümüş almanın, dolarla parite üzerinden bence dolara kıyasla, yıl sonuna göre kat kat fazla kazandırma ihtimali çok yüksek.'' dedi.

Öte yandan gümüşün de en az altın kadar değerli olduğunu söyleyen Memiş, yatırımcıları uyardı:'' Gümüş alımı da aynı altın gibi fiziki olarak yapılabiliyor, bankalar aracılığı ile de gümüş alımı yapılabilir.

Gelecek yıllara baktığımızda gümüşte gram bazında ve ons bazınca ciddi yükselişler vardır. Gümüş de altın gibi uzun vadeli bir yatırım aracıdır. Gümüş yatırımcısının altına göre biraz daha fazla sabırlı olması lazım" ifadelerini kullandı.

Gümüş yatırımcıları derin nefes alın! Bu düşüş kalıcı değil! Uzman isim açıkladı

Gümüşte son dakika! Gümüş yerle bir oldu! 1 gram gümüşü bile olan kahroldu! Gümüş fiyatları 4 Eylül 2022