Altın & Gümüş

Altın, dolar şöyle bir kenarda dursun! Gümüş piyasaları sallamaya geliyor

Altın ve dolar piyasaların gündeminde yer almaya devam ediyor. Şimdi altın ve dolar şöyle bir kenarda dursun! Gümüş yükselerek geliyor. İşte gümüş fiyatları 5 Ağustos 2022... Altın ve dolar yükselerek herkesin gündemine yerleşti

TÜİK çarşamba günü enflasyon rakmalarını açıkladıktan sonra piyasalarda hareketlilik başladı. Altın ve dolar yükselerek herkesin gündemine yerleşti. Ekonomi gündeminden hiç düşmeyen altın ve dolardan sonra gümüş de yükselmeye başladı.

Altın ve dolar şimdi şöyle bir dursun! Gümüş piyasaları sallamaya geliyor. İşte 5 Ağustos 2022 gümüş fiyatları...

HEMEN GÜMÜŞ FİYATLARINA BAKIN

Gümüş fiyatları bugün yükselişe geçti. Altının yükselmesi ile yükselen altının düşmesi ile düşşe geçen gümüş fiyatlarının bugün ne kadar olduğu merak ediliyor.

Gümüş ons fiyatı bugün 20,21 dolardan değerleniyor. Gümüş alış fiyatı 11,64 TL, satış fiyatı ise 12,15 TL seviyesinde işlem görüyor.

Gümüş fiyatları geçtiğimiz ay 10 TL seviyesine kadar geriledi. Ardından ABD enflasyon rakamlarının açıklanmöasından sonra tekrar yükselişe geçen gümüş fiyatları 11 lira seviyelerine ardından tekrar 12 lira seviyelerine kadar yükseldi.

Peki gümüş fiyatları yükselmeye devam edecek mi? Gümüş fiyatları ne olur?  Gümüş yorum... İşte merak edilenler...
 

GÜMÜŞ FİYATLARI PİYASALARI SALLAMAYA GELİYOR

Gümüşe yatırımn yapanlar gümüş fiyatlarının ne olacağını merak ediyor. Gümüş fiyatları yükselmeye devam edecek mi? sorusuna yanıt arayanlar için Uzman isimlerden yorum geldi.

Uzman İsim İslam Memiş'e göre gümüş fiyatları yatırımcısına kazandırmaya devam edecek. Gümüş fiyatlarının 20 TL seviyelerine yükseleceğini söyleyen Memiş, ons gümüş fiyatı için beklentisini 27 dolar olarak açıkladı.

İslam Memiş altın fiyatları için yıl sonunda gram altınfiyatının 1450 lira olacağını belirtti. Gümüş fiyatları altın fiyatları ile birlikte yukarı yönlü harekete geçti. Küresel piyasalara meydana gelen gelişmeler altın piyasasını etkilerden gümüş fiyatları da etkilenmekte.

Gümüş altın ile birlikte yükselip altın ile birlikte değer kaybediyor. Gümüşe olan talep de gümüş fiyatlarının yükselmesini sağlıyor. Talebin azalması ise gümüş fiyatlarını düşürüyor.

Gümüş şahlandı! Gümüş yatırımcıları dikkat! Gümüşü olanlar ne yapmalı?

Gümüş sınırları zorluyor! 4 Ağustos 2022 gümüş fiyatları ne kadar?