Altın & Gümüş

Elinde gümüş olanlar sakın şimdi satmayın! İslam Memiş uyardı! Gümüş fiyatları...

Altın fiyatlarında düşüş tüm hızıyla devam ediyor. Gümüş fiyatları da aynı seyirde devam ederken gümüş yatırımcılarına islam Memiş kritik uyarıda bulundu. Elinizdekileri satmayın diyen Memiş, gümüş fiyatlarının ne kadar olacağını söyledi. Yatırımcılar eller,ndeki altın ve gümüşleri bozdurmak için doğru zamnaı beklerken Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş'ten kritik açıklama geldi

Cuma gününden bu güne kadar aralıksız düşüşe geçen altın ve gümüş fiyatları yatırımcılarını endişelendirmeye başladı. Yatırımcılar eller,ndeki altın ve gümüşleri bozdurmak için doğru zamnaı beklerken Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş'ten kritik açıklama geldi. Sakın bozdurmayın diyerek uyaran Memiş, gümüş ve altın fiytalarının ne kadar olacağını söyledi. 

SAKIN BOZDURMAYIN

Geçtiğimiz hafta 1039 TL ile geçtiğimiz haftanın rekor seviyelerine ulaşan altın fiyatları bu hafta 100 TL seviyesinin altına geriledi.  Gümüşü fiyatları ise 19 dolar seviyelerinden tekrar 18 dolara kadar geriledi. Güöüş gram fiyatı ise 12 TL seviyeleerinden 11 TL seviyesine kadar düştü.
Yatırımcılar altın ve gümüş piyasasındaki düşüşlerin ne olacağını merak ederken uzman isimden açıklama geldi. 

 

İslam Memiş, altın ve gümüş için düşüşlerin her zaman alım fırsatı olduğunu söyledi. Bu seviyelerden her zaman alım yapılması gerektiğini söylereken elinizdeki bozdurmayın diyerek uyardı. Çünkü gram altın 100 TL seviyesinin üzerinde rekor seviyeler gördü.Aynı şekilde gümüşün gramı da 12,5 seviyesini geçmişti. Bu rakamlar görülmüştü.

''Gümüş resesyondan kaynaklı altına göre pozitif ayrıştı. Pozitif hareketlerine devam etti. Yukarı yönlü hareketlerini devam ettirecek." diyerek gümüş fiyatlarının yükseleceğini belirtti.

Altın ve gümüş fiyatlarının birbiri ile bağlantılı olduğuna değinen Memiş, "Dolar endeksi, tekrar 112 veya 112,50 yapabilir ama tekrar satış yer. Altın ve gümüşün ons fiyatındaki kısa vadeli geri çekilmeler de kalıcı olmayabilir." dedi.

ALTIN VE GÜMÜŞ FİYATLARI SON DURUM

Bugün merakla beklenen ABD enflasyon rakamları açıklandı. Enflayon rakamalrı beklenilenlerin üzerinde gelmesi ile doalr fırladı altın ve gümüş fiyatları düşmeye başladı.

 

Ons altın şu dakikalarda 1649 dolar, gümüşün gram fiyatı ise 18,68 dolardan işlem görüyor. Gram altın 1005 TL, gümüşün gram fiyatı ise 11,60 TL seviyesinden işlem görüyor.

Gümüş yatırımcıları hemen bakın! Gümüş bir ay sonra bu kadar olacak

Gümüş fiyatları için yıl sonu işaret edildi! Herkesi şaşkına çeviren gümüş yorumu geldi