Altın & Gümüş

''Elimizdeki gümüşler satalım mı, bekletelim mi?'' sorusuna net yanıt İslam Memiş'ten geldi! Sakın sakın

Altın kadar kıymetli metal olan gümüş, bir çok yatırımcıya sahip. Son günelrde hayal kırıklığı yaşatan gümüş fiyatları yatırımcılarını endişelendiriyor. ''Elimizdeki gümüşleri bozdrualım mıi, bekletelim'' sorusunun net yanıtı İslam Memiş'ten geldi. Pandemi zamanında büyük talp gören gümüş, 2022 yılında büyük kayıplar verdi

Gümüş fiyatları, yatırımcıların takibinde kalmaya devam ediyor. Pandemi zamanında büyük talp gören gümüş, 2022 yılında büyük kayıplar verdi. Gümüiş yatırımcıları gümüşe olan inançlarını kaybederken, İslam Mmeiş'ten kritik gümüş değerlendirmesi geldi. 

ELİMİZDEKİ GÜMÜŞLER SATALIM MI?

Gümüş fiyatlarındaki sert düşüş, yatırımcılarını endişelendiriyor. Gümüş fiyatları geçtiğğimiz günlerde bir günde yüzde 9 değer kazanarak yatırımcılarını sevindirdi. Faakat gümüş yatırımcıları için bu mutluluk kısa sürdü. Gümüş fiyatları tekrar 12 TL'nin altına geriledi. Bu düşüş yatırımcılarda endişe uyandırdı. Elinde gümüş olan yatırımcılar gümüşleri satalım mı? sorusunun yanıtını araştmaya başladı. Bu konuda İslam Memiş kritik değerlendirmede bulundu.

Gümüş yatıtımı yapanları uyaran Memiş, ''gümüş sabır işidir'' aldığınız aman beklemeniz gerekiyor diyerek yatırımcıları sabırlı olmaya çağırdı. Gümüş fiyatlarının tekrar yükseleceğini söyleyen Memiş, gümüşün onsunun 19 dolara, gramınının ise 12 TL seviyelerini geçeceğini söyledi.

Memiş, '' Altın ve gümüş fiyatlarında zaten son 6 ayda ciddi bir baskılanma vardı. Dediğim gibi Kasım ayının ortalarında yeni rekorlar bizi bekliyor.'' diyerek gümüş ve altın yatırımcılarına uyarılarda bulundu.

 


GÜMÜŞ FİYATLARI BUGÜN NE KADAR? GÜMÜŞ FİYATLARI KAÇ TL? 14 EKİM 2022 GÜMÜŞ FİYATLARI

Gümüş fiyatları 14 EKim 2022 Cuma gününe yatay başaldı. Ons gümüş fiyatı 18,92 dolardan işlem görüyor. Gümüşün gram fiyatı alış 11,29 TL satış fiyatı ise 11,77 TL seviyesinde satılıyor. 

Gümüşün ons fiyatı dün 19,02 dolar, gümüşün gram altış fiyatı 11,36 TL, satış fiyatı ise 11,83 TL seviyesinde işlem görüyor.

Gümüş yatırımcıları hemen bakın! Gümüş bir ay sonra bu kadar olacak
Gümüş fiyatları için yıl sonu işaret edildi! Herkesi şaşkına çeviren gümüş yorumu geldi