Altın & Gümüş

Gümüş almak isteyenler tam zamanı! Yatırımcılar dikkat! Gümüş almak isteyenler hemen baksın

Gümüş fiyatları haftanın üçüncü işlem gününde yakından takip ediliyor. Gümüş fiyatları son zamanlarda düşüşe geçti. Bu düşüş gümüş almak isteyenler için bir fırsat oluşturdu. Peki bugün gümüş ne kadar? Gümüşü almak isteyenler baksın! İşte son dakika gümüş fiyatları 31 Ağustos 2022... İşte 31 Ağustos 2022 gümüş fiyatları

Gümüş fiyatları bugün ne kadar? Gümüş fiyatları kaç lira? Gümüş fiyatları ne kadar oldu? sorularının yanıtlarını merak edenler yurt içi piyasalarda son dakika gelişmeleri takip ediyor.

İşte 31 Ağustos 2022 gümüş fiyatları...

 

GÜMÜŞ FİYATLARI BUGÜN NE KADAR?

Gümüşün ons fiyatı bugün 18,14 dolar seviyesinde işlem görüyor. Gümüş alış fiyatı 10,56 TL, satış fiyatı ise 11,08 TL seviyesinde işlem görüyor.

Peki gümüş fiyatları ne olacak? Gümüş fiyatları yükselecek mi, düşecek mi? 

GÜMÜŞ FİYATLARI YÜKSELECEK...

Yatırımcılar gümüş fiyatlarının yönünün nasıl olacağını merak ediyor. Altın ve piyasa uzmanı islam Memiş, gümüş fiyatları için tarih vererek yatırımcıları uyardı

İslam Memiş. '' Gram altın fiyatlarında düşüşleri zor görüyorum, özellikle bin TL altına çok zor. Zirveler görebiliriz. Gram altın 1.200 lira ve devamında 1,450 lira olabilir. Önümüzdeki sene düğün yapacak olanlar önümüzdeki birkaç haftayı iyi değerlendirmeli. Dünya genelinde bir kriz var.

Altın fiyatlarında farklılıklar görebiliriz. Özellikle de yılın son döneminde. Vatandaşlarımızın altın olarak borçlanmaması da çok önemli."

"İçeride gram altın yatırımcısı mecburen doları da takip etmek zorunda. Teknik olarak gram altın/TL fiyatında 1,012 güçlü bir destek, yukarıda ise 1,038. Gram altın yatırımcısı şuna dikkat etmeli, ekranlarda gördüğü rakamlar ile kapalı çarşı ya da bankalarda 10-15 TL'lik bir makas aralığı var.

Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş, 'Dolar kurunun yükselmesi veya yükseliş trendi içinde olması beraberinde altının gram fiyatı, gümüşün gram fiyatı veya diğer yabancı para birimlerinde de yükselişe neden olabilir.' 

GÜMÜŞ ÇOK KIYMETLİ

İslam Memiş gümüşün bir yatırım aracı olmaktan ziyade çok değerli bir metal olduğunun da altını çizdi. Gümüş için Gümüş ''Türkiye'de oldukça ucuz, dünyada oldukça ucuz. Bu kadar yüksek enflasyona karşı fiyatının 19 dolarda olması bana göre mucize. '' ifadelerini kullandı.

Türkiye'de gümüşün gramının şu anda 11 lira seviyesinde olması da bana göre mucize diyen Memiş; "Ben altın alamıyorum, altın biriktiremiyorum. İşte bin lira seviyesi üzerinde. Önceden en azından birkaç gram alabiliyorduk, kenara koyabiliyorduk ama artık alamıyoruz." diyerek altın alamayan yatırımcıların gümüş aalbileceklerini söyledi.

Gümüş fiyatları yükselecek mi, düşecek mi? Gümüş fiyatlarında son dakika

Gümüş için yolun sonu mu geldi? Gümüş fiyatlarında son dakika...