13 / 05 / 2024

Gümüş fiyatlarının 30 gün sonra geleceği rakam belli oldu! Uzman isim bastıra bastıra açıkladı!

Gümüş fiyatlarının 30 gün sonra geleceği rakam belli oldu! Uzman isim bastıra bastıra açıkladı!

Gümüş fiyatları yatırımcılar tarafından heyecanla takip ediliyor. Geçtiğimiz hafta 18 TL seviyesine kadar yükselen gümüş son günlerde düşüşe geçti. Peki gümüş fiyatları ne kadar olacak? Gümüş fiyatlarının 30 gün sonra geleceği rakam belli oldu!



GÜMÜŞ FİYATLARININ 30 GÜN SONRA GELECEĞİ RAKAM!

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, gümüş fiyatlarının Haziran ayı ve haziran sonuna doğru gümüş fiyatlarının rekor kıracağını açıkladı. Gümüşü önemsediğini her açıklamasında ifade eden İslam Memiş, gümüşün gram fiyatının  20 lira olacağını ons fiyatının ise 40 dolara kadar yükseleceğini söyledi.

İSLAM MEMİŞ ÜSTÜNE BASTIRA BASTIRA AÇIKLADI!

İslam Memiş yatırımcıları gümüş konusunda uyardı. Gümüşe yatırım yapanların kazançlı çıkacaklarını belirten Memiş, üstüne basa basa bu senenin en çok kazandıran yatırım araçlarından birinin gümüş olacağını açıkladı.

2022 yılından yatırımcısına yüzde 45 kazançla en çok kazandıran yatırım aracı olan gümüş, yatırımcıların odağında olmaya devam ediyor.

Gümüş fiyatları bugün ne kadar? Gümüş fiyatları kaç lira? Bugün gümüş fiyatları kaç TL oldu? 18 Mayıs 2023 gümüş fiyatları ne kadar? 


Geri Dön