10 / 05 / 2024

Gümüş fiyatlarının yarın ne kadar olacağı belli oldu! Herkes bu kararı bekliyor

Gümüş fiyatlarının yarın ne kadar olacağı belli oldu! Herkes bu kararı bekliyor

Piyasaların merakla beklediği kritik karar yarın belli olacak. Karar öncesinde gümüş fiyatlarının ne kadar olacağı belli olmaya başladı.



KRİTİK KARAR YARIN...

Yarın Jerome Powell tarafındanj FED faiz kararı açıklanacak. ABD Merkez Bankası faiz kararını 75 baz puan artırması bekleniyor. Piyasaların heyecanla beklediği karar sonrasından altın, dolar euro ve gümüş fiyatlarının yönü belli olacak. Piyasaların gözü yarın açıklanacak olan faiz kararında.

Gümüş fiyatlarının yarın ne kadar olacağı belli oldu! Herkes bu kararı bekliyor

GÜMÜŞ FİYATLARI YARIN...

Gümüş fiyatları haftanın ikinci işlem gününde de yatırımcılar ve gümüş almak isteyenler tarafından merakla takip ediliyor. Gümüş onds fiyatı bugün 19,47 dolar seviyesinde işlem görüyor. Gümüş gram alış fiyatı ise 11,50 TL, satış fiyatı ise 12,03 TL seviyesinde işlem görüyor. 

Gümüş fiyatları bugün faiz kararı öncesi düşüşe geçti. Gümüş fiyatları  bugün yüzde 0,68 değer kaybetti. Uzmanlara göre gümüş fi,yatları yarın buseviyelerinde altına düşmesini bekliyor. Yarın gümüş fiyatlarında aşağı yönlü bir hareket bekleniyor. 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön