08 / 05 / 2024

Gümüş için ''genel görünüm pozitif'' diyen İslam Memiş'ten kritik açıklama! Gümüş fiyatları bugün kaç TL?

Gümüş için ''genel görünüm pozitif'' diyen İslam Memiş'ten kritik açıklama! Gümüş fiyatları bugün kaç TL?

Gümüş fiyatlarındaki son dakika gelişmeler milyonlarca kişi tarafından merak ediliyor. Gümüş için ''genel görünüm pozitif'' diyen İslam Memiş'ten kritik açıklama! Gümüş fiyatları bugün kaç TL?



GÜMÜŞ FİYATLARI BUGÜN NE KADAR? GÜMÜŞ KAÇ TL OLDU? (25 AĞUSTOS 2022)

Gümüş ons fiyatı dün 19,07 dolardan güne başlarken gram alış fiyatı 11,05 lira, satış fiyatı ise 11,07 liradan işlem gördü.

Dün kapanışta ise gümüş fiyatları ons fiyatı 19,16 dolar, alış fiyatı 19,14 TL, satış fiyatı ise 19,15 liradan işlem görürken bugün güne yukarı yönlü başladı.

Gümüş ons fiyatı bugün 19,17 dolardan güne başlarken gram alış fiyatı 11,29 lira, satış fiyatı ise 11,79 liradan işlem gördü.

Peki gümüş fiyatları ne olacak? Gümüş fiyatları düşecek mi, yükselecek mi? Gümüş fiyatları düşmeye devam edecek mi? Gümüş için ''genel görünüm pozitif'' diyen İslam Memiş'ten kritik açıklama! işte ayrıntılar...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön