08 / 05 / 2024

Gümüş için ''genel görünüm pozitif'' diyen İslam Memiş'ten kritik açıklama! Gümüş fiyatları bugün kaç TL?

Gümüş için ''genel görünüm pozitif'' diyen İslam Memiş'ten kritik açıklama! Gümüş fiyatları bugün kaç TL?

Gümüş fiyatlarındaki son dakika gelişmeler milyonlarca kişi tarafından merak ediliyor. Gümüş için ''genel görünüm pozitif'' diyen İslam Memiş'ten kritik açıklama! Gümüş fiyatları bugün kaç TL?



''GÜMÜŞ İÇİN GENEL GÖRÜNÜM POZİTİF''

Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş, gümüş fiyatlarının yönünü açıkladı: ''Powell’ın etkisiyle her ne kadar emtialar baskı altında kalmayı sürdürse de gram tarafında işler değişir. Gram TL/ dolar/TL kurundan destek aldığı için düşüşleri sınırlı kalabilir. Genel görünüm altın ve gümüş pozitif.'' dedi. 

Gümüş için genel görünüm pozitif diyen İslam Memiş ten kritik açıklama! Gümüş fiyatları bugün kaç TL?

İslam Memiş'in gümüş ile ilgili bir önceki yorumu ise şöyle olmuştu: "Elinde altın ve gümüş olanlar sakın ola ki, buradan satarım, düşükten yerine koyarım demeyin. TL'de bekleyene dolar haricinde altın, gümüş, euro, sterlin. Fiyata değil, getiriye bakmak gerek. Pariteler, ons'lar değer kaybetti. Bir miktar daha olabilir ancak alır işime bakarım. Dolar yürüdüğünde onlar koşar." dedi.

Gümüş fiyatları ne kadar? Gümüş fiyatları kaç TL? Gümüşte son dakika gelişmesi

Gümüş fiyatlarında düşüş devam edecek mi? Elinde gümüşü olanlar ne yapmalı? Bozdurmalı mı, beklemeli mi?


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön