28 / 04 / 2024

Gümüş için müthiş bir iddia geldi, uzman ekip 2023 fiyat verdi!

Gümüş için müthiş bir iddia geldi, uzman ekip 2023 fiyat verdi!

Son dönemlerde en fazla rağbet gören yatırım araçları arasında yer alan gümüşle ilgili çok çarpıcı bir analiz yapıldı. gümüşün, Tesla’nınkine benzer bir patlama yaşayabileceği iddia edilirken, dudakları uçuklatan bir fiyat verildi.



Uzunca bir süredir finansal piyasalardaki yatırımcının radarına giren gümüşle ilgili çok ilginç bir analiz yayınlandı.

Gümüşün gidişatıyla ilgili fikir sahibi olmak isteyenlerin Elon Musk’ın sahibi olduğu elektrikli araç üreticisi Tesla’nın geçmişte yaşadığı grafiğe bakması gerektiğini belirten uzmanlar, bu ikisinin arasında çok yakın bir benzerlik olduğu uyarısında bulundu.

 Gümüş için müthiş bir iddia geldi, uzman ekip 2023 fiyat verdi!

Ekonomi gazetesinden Evrim Küçük’ün haberine göre, InvestingHaven analistleri, adı geçen her iki yatırım aracının grafiklerini inceleyerek şu tesbitte bulundu:

“Tesla’nın fiyat tablosu 2014 ile 2019 yılları arasında ‘karmaşık’ bir görünüm sergilemişti. Fiyatlar bu dönemde, 12 ila 25 dolar direnç ve desteği arasında gidip gelmekteydi. Tesla, 2019 senesinde 200 günlük hareketli ortalamanın altında 9 ay geçirdikten sonra hızla yükseldi ve 2020-21 yıllarında bu şirketin hisseleri 10 kat arttı.

Aynı şekilde 200 günlük hareketli ortalamanın altında 9 ay geçiren gümüş ise 2020 senesinin yaz aylarından beri karmaşık bir görünüm izliyor. Bu metal, yaklaşık olarak 24 ay boyunca 28 ila 21 dolar arasında konsolide olmuştu. 6 aylık bir süre boyunca 21 doların altına indikten sonra yeniden 21 doların üzerinde konsolidasyon yaşanıyor.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön