10 / 05 / 2024

Gümüş için müthiş bir iddia geldi, uzman ekip 2023 fiyat verdi!

Gümüş için müthiş bir iddia geldi, uzman ekip 2023 fiyat verdi!

Son dönemlerde en fazla rağbet gören yatırım araçları arasında yer alan gümüşle ilgili çok çarpıcı bir analiz yapıldı. gümüşün, Tesla’nınkine benzer bir patlama yaşayabileceği iddia edilirken, dudakları uçuklatan bir fiyat verildi.



GÜMÜŞÜN 2023 FİYATI 34 DOLAR OLACAK TAHMİNİ

Gümüşün 2022 yılındaki dip seviyeleri ise 2018 ve 2019’daki zirvelerinin adeta bir testi niteliğindeydi. Sözün özü, Tesla’nın 2019 yılındaki seyriyle aynı. Tesla’nın hızlı yükselişine başlamadan önceki gelişmeler şimdi aynı şekilde gümüşte yaşanıyor. Hatta gümüş madeni, yükselmek için daha güçlü bir görüntü sergiliyor.”

Bu analizi paylaşan uzman ekip, gümüş fiyatının 2023 yılında 34 dolara yükseleceğini tahmin ediyor.

 Gümüş için müthiş bir iddia geldi, uzman ekip 2023 fiyat verdi!

PLATİN RALLİSİ BAŞLAYACAK!

Diğer taftan geçtiğimiz son iki ayda fiyatı ons başına 200 dolardan fazla artan platinde yaşanan bu yükselişin ise 2023 senesinde ralliye döneceği tahmin ediliyor.

2023 senesinde hem endüstriyel hem de spekülatif olarak destek görmesi beklenen platinde, Elliot dalga modeline göre güçlü bir yükseliş yaşanması olasılığı çok fazla.

Söz konusu bu metalle ilgili ElliottWave-Forecast.com’daki analize göre platinde mevcut dalganın düzeltmesi 796.8 dolarda tamamlanmıştı. Platinin, 1348.2 dolarda gördüğü önceki zirvesini yukarı yönlü kırması durumunda yükselişin çok daha güçlü olacağı tahmin ediliyor.

Bakır ve pamuk, 2022’de küresel ekonomiye damga vurdu!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön