02 / 05 / 2024

Gümüş Plaza Metro’da 1’inci etap satışa çıktı!

Gümüş Plaza Metro’da 1’inci etap satışa çıktı!

Yeni bir mimari konseptin uygulandığı Gümüş Plaza Metro konumu, kullanılan inşaat teknikleri, kaliteli malzeme ve fonksiyonel projelendirme ile hem yatırımcıya hem de ofis sahibi olmak isteyenlere kazandırıyor.




Gümüş İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ali Gümüş, "İ hayatının tam merkezinde konumlanan proje ofisten çok daha fazlasını sunuyor" dedi


İnşaat sektörünün öncü firmalarından olan Gümüş İnşaat'ın iş dünyasına yönelik planladığı prestij ofis projesi Gümüş Plaza Metro 1'inci etap satışları başladı. Yeni bir mimari konseptin uygulandığı Gümüş Plaza Metro konumu, kullanılan inşaat teknikleri, kaliteli malzeme ve fonksiyonel projelendirme ile hem yatırımcıya hem de ofis sahibi olmak isteyenlere kazandırıyor.  İzmir  Adliyesi'ne yürüyüş mesafesinde, Stadyum Metro durağının yanı başında, üniversite ve hastanelere, alışveriş merkezine yakın ve iş hayatının tam merkezinde konumlanan proje ofisten çok daha fazlasını sunuyor. Her katta 13 ofis olmak üzere zemin üzeri 7 kat toplam 91 adet A+ ofis ile dükkanlar ve yeraltı otoparkı olarak planlanan Gümüş Plaza Metro sahip olduğu bütün özellikleri ile daire sahiplerine konfor ve huzur dolu bir çalışma alanı yaratıyor. 


Yüksek standart

Gümüş İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ali Gümüş "Yüksek standartlara uygun, lüks ve konforu birleştiren projelerimizde iş güveliği, çevre, mimari yapıya büyük özen gösterirken bütün projelerimizi söz verdiğimiz tarihte teslim etme başarısını da yakaladık. Amacımız İzmir'in kent yaşamına katkı koyacak, kenti ve insanları bir adım daha yukarı taşıyacak prestij projeleri gerçekleştirmek. Huzuru ve konforu birleştiren projelerimizin konumları itibariyle de pek çok kolaylığı bir arada sunmasına ayrıca özen gösteriyoruz. Amacımız her zaman uluslararası standarta uygun, güvenlikli yapılar sunmak. 1'inci etap satışlarına başladığımız Gümüş Plaza Metro Projesi konumu ve mimari yapısı ile oldukça yoğun bir ilgi görmesi hedeflerimize ulaştığımızın bir göstergesi" diye konuştu.



Yeni Asır


Geri Dön