02 / 05 / 2024

Gümüş Plaza Metronun birinci etabı satışta!

Gümüş Plaza Metronun birinci etabı satışta!

İNŞAAT sektörünün öncü firmalarından Gümüş İnşaat, iş dünyasına yönelik planladığı Gümüş Plaza Metro'nun birinci etap satışlarına başladı. 7 katlı projede, 91 adet A+ ofis üe dükkan yer alıyor...



Ali Gümüş, birinci etabının satışına başladıkları Gümüş Plaza Metro hakkında ise su bilgileri verdi: "İzmir Adıyesl'ne yürüyüş mesafesinde, Stadyum Metro durağmın yanı başında, üniversite ve hastanelere, alışveriş merkezine yakn ve is hayatımı tam merkezinde konumlandı. Proje, merkezi ısıtma, soğutma, kapalı otopark, oto yıkama, güvenlide irtibatlı interkom sistemi, merkezi uydu sistemi, fitness center, jeneratör, hidrofor, tüm ofislerde mutfak. wc, balkon ve sosyal alanları ile birlikte ofisten çok daha fazlasını sunuyor." 


İNŞAAT sektörünün öncü firmalarından Gümüş İnşaat, iş dünyasına yönelik planladığı Gümüş Plaza Metro'nun birinci etap satışlarına başladı. 7 katlı projede, 91 adet A+ ofis üe dükkan yer alıyor. Yönetim Kurulu Başkanı Ali Gümüş, projede yeni bir mimari konsept uygulaııdıklaıını ve estetiğin ön planda olduğunu belirterek, "Kullanılan inşaat teknikleri, kaliteli malzeme ve fonksiyonel projelendirme hem yatırımcıya hem de ofis sahibi olmak isteyenlere kazandmyor" dedi. 


İnşaat sektöründe faaliyet göstermeye başladıkları ilk günden itibaren kalite ve konforu ön plana aldıklarını ifade eden Gümüş, amaçlarının İzmir'in kent yaşamına katkı koyacak, kenti ve insanlaıı bir adım daha yukaıı taşıyacak prestij projeleri gerçekleştirmek olduğunu kaydetti.


Hürriyet Ege 


Geri Dön