Altın & Gümüş

Gümüş şahlandı! Gümüş yatırımcıları dikkat! Gümüşü olanlar ne yapmalı?

Gümüş fiyatları haftanın dördüncü işlem gününde de yükselişe geçti. Peki bu yükseliş devam edecek mi? Gümüşü olanlar ne yapmalı? Gümüş yatırımcıları dikkat! Ayrıntılar haberimizde... Altın ile birlikte yükselişe geçen gümüş şahlandı ve 12 lira seviyelerine geri döndü

Gümüş fiyatları gümüş yatırımcıları tarafından yakından takip ediliyor. Altın ile birlikte yükselişe geçen gümüş şahlandı ve 12 lira seviyelerine geri döndü. Gümüşün ons fiyatı ise bugün güne 20,20 dolardan başlarken kapanışta ons gümüş 20,11 dolar oldu. Peki elinde gümüşü olanlar şimdi ne yapmalı? Gümüş fiyatlarında son durum ne? İşte tüm merak edilenler...

 4 Ağustos 2022 gümüş fiyatları ne kadar oldu? İşte son dakika güncel gümüş fiyatları...

GÜMÜŞ FİYATLARINDA SON DAKİKA 4 AĞUSTOS 2022!

Gümüş fiyatları haftanın dördüncü işlem gününde de yükselişe geçti.Gümüşün gram fiyatı sabah 11,638 TL, satış fiyatı ise 12, 19 TL bandında işlem gördü. Şu sıralar ise gümüş fiyatları alış 11,59 TL, satış fiyatı 12,12 TL bandında değerleniyor.

 

 

GÜMÜŞ FİYATLARI NEDEN YÜKSELİYOR?

Gümüş fiyatları altın fiyatları ile birlikte yukarı yönlü harekete geçti. Küresel piyasalara meydana gelen gelişmeler altın piyasasını etkilerden gümüş fiyatları da etkilenmekte.

Gümüş altın ile birlikte yükselip altın ile birlikte değer kaybediyor. Gümüşe olan talep de gümüş fiyatlarının yükselmesini sağlıyor. Talebin azalması ise gümüş fiyatlarını düşürüyor.

GÜMÜŞ FİYATLARI NE OLACAK?

Gümüş fiyatları şu günlerde yukarı yönlü hareket ediyor. Gümüş fiyatlarının yükselmesi ile yatırımcılar gümüş fiyatlarının en olacağını merak ediyor.

Altın ve Piyasa Uzmanı İslam Memiş gümüş fiyatlarındaki beklentisini açıkladı. Gümüşün gram fiyatının 20 lira seviyelerine ulaşacağını belirten Memiş, gümüş yatırımcılarının kazançlı çıkacaklarını belirtiyor.

Altın ve Piyasa Uzmanı İslam Memiş: Gümüş yorumuna şu ifadeleri de ekledi: ''24 dolar yukarı yönlü kırıldıktan sonra ons gümüş ons fiyatında 27 dolar seviyesini takip etmeye devam edeceğim. Gümüş ucuz, dünyada en ucuz emtialardan. Gümüş ucuz, dünyada en ucuz emtialardan. Elinde dolar bulunan yatırımcısı, gümüş almayı düşünüyorsa, TL olan gümüş almayı düşünüyorsa 12 lira seviyesinde gram gümüş '' dedi. 

Gümüş sınırları zorluyor! 4 Ağustos 2022 gümüş fiyatları ne kadar? 

Gümüş fiyatları ne kadar? Gümüş düşecek mi, yükselecek mi?